Előzetesben marad Pásztor Anna zaklatója – „Ha tovább fenyeget, felvesszük a kesztyűt!”

Soltész Mónika 2018.09.07. Huppsz

Előzetesben marad Pásztor Anna zaklatója – „Ha tovább fenyeget, felvesszük a kesztyűt!”

Pásztor Anna még egy picit fellélegezhet, ugyanis meghosszabbították támadója, P. József előzetes letartóztatását. Az énekesnő abban reménykedik, hogy a férfi felhagy a zaklatással, és jó útra tér.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Nem árulok el titkot, hogy tűkön ültünk, ezt a hírt vártuk” – mondja a Borsnak Anna. „Remélem, hogy ez a pár hét vagy hónap gondolkodás elég lesz, hogy ez az ember rájöjjön, hibázott. Ha így lesz, ő is el tudja engedni ezt az egészet és én is, és végre mindenki élheti tovább a maga kis életét” – tette hozzá az énekesnő. „Hiszek az embe­rekben, a jószándékban, ezért remélem, hogy ha kiengedik, a családja és a gyülekezete, ahova jár, szeretettel veszi majd körül, és megkapja azt a figyelmet, amit tőlem remélt a viselkedésével” – mondta az Anna and the Barbies énekesnője, aki úgy véli, ha a férfi kijövetele utána újra zaklatja, akkor azt már nem tűrik tovább.

„Eddig is rengeteg biztonsági intézkedést eszközöltünk, de az biztos, hogy ha tovább fenyeget, felvesszük a kesztyűt. Állom a sarat, efelől ne legyen senkinek kétsége” – árulta el Anna.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)