Eltemették Benkő Dánielt?

Pataki József 2020.01.14. Huppsz

Eltemették Benkő Dánielt?

Nem akarta elárulni Benkő Dániel kedvese, hogy eltemették-e a lantművészt. Nyilvános megemlékezést február 14-re terveznek.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Benkő Dániel tavaly december közepén távozott az élők sorából, mely az egész országot megrendítette. Később a szerelme, Bazsarózsa árulta el az AcNewsnak, hogy a temetése nem lesz nyilvános.

”Teljesen zártkörű lesz a temetés. Csak a legszűkebb családi kör és hozzátartozók lesznek ott. Nem szeretnénk médiafelhajtást, kérem, ezt tartsák tiszteletben. Egy ember haláláról van szó! Ez már nem vicc” – mondta akkor a táncoslány.

Most, közel egy hónappal később újra felkerestük, hogy megkérdezzük tőle, hogy megtörtént-e már a szertartás, és ha igen, hova lehet vinni virágot, esetleg koszorút.

„Erről egyáltalán nem szeretnék beszélni. Ne mondom el, hogy megtörtént-e már a temetés. Fizikálisan amúgy sem lehet sehova sem vinni sem virágot, sem koszorút” – mondta lapunknak Bazsarózsa.

Hogy az mit is jelent pontosan, hogy fizikálisan nem lehet sehova sem vinni koszorút, vagy virágot, rejtély marad.

Nyilvános megemlékezés viszont biztosan lesz, méghozzá február 14-én Valentin napon, ahol többek között Varga Viktor és még sokan mások, egy performansz keretei között tisztelegnek a lantművész előtt.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT