Ennyiért szabadulna lakásától Bíró Ica

Soltész Mónika 2018.09.12. Huppsz

Ennyiért szabadulna lakásától Bíró Ica

Bíró Ica tizenhárom évvel ezelőtt került adósságcsapdába. Jelenleg is azért küzd, hogy vagyonát meg tudja tartani, éppen ezért döntött, egyik lakását értékesíti, így a tulajdonában lévő ingatlanjait ne vegyék el mind.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Bíró Ica tizenhárom évvel ezelőtti hitele miatt került bajba. A törlesztőrészletei azóta az egekbe szöktek, hitelezőitől pedig már akkora a nyomás a fitneszladyn, hogy komoly döntést hozott.

„Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktoring cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem” – panaszolta korábban a Borsnak Ica.

„Eladó egy 118 m2-es felújított félemeleti lakóingatlan Buda központjában a SZÉLL KÁLMÁN tér közvetlen szomszédságában, három kerület (I. II. és XII.) találkozásánál, kiváló közlekedéssel. TULAJDONOSTÓL!” – idézi a Bors a hirdetést az egyik ingatlanportálról, a lap úgy tudja, a tulajdonos maga Bíró Ica, aki 85 millió forinton kínálja lakását.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)