Ez nem semmi! Különleges ajándékkal lepte meg Peller Anna férjét

AC News 2017.04.27. Huppsz

Ez nem semmi! Különleges ajándékkal lepte meg Peller Anna férjét

A szépséges szőkeség, Peller Anna immár nyolc éve él boldog házasságban férjével, Mikikével. Ám hisz benne, hogy újra és újra el kell kápráztatniuk egymást!

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Peller Anna és párja, Mikike nyolcadik éve élnek boldog házasságban; Anna pedig a minap egyedi ajándékkal lepte meg hites urát. Peller Anna több mint nyolc éve él boldog házasságban, de a férjével, Mikikével a mai napig el tudják kápráztatni egymást apró figyelmességekkel. Most éppen, mint azt a Bliknek elmondta, különleges, egyedi söralátéttel lepte meg élete párját.

„Tökéletes meglepetés volt a számára egy személyre szabott söralátét. Mivel ki nem állhatom, amikor leteszi az asztalra a hideg üveget vagy a poharat, amely nyomot hagy, ezért igazán praktikus ajándék is egyben, ráadásul mindkettőnknek örömet okoz. Így, hogy megterveztem Mikikének a saját alátétjét, a mindennapokban is szívesebben veszi majd elő. Az pedig, hogy a közös emlékeinkre utaló szimbólumok vannak rajta, még inkább az otthonunk részévé formálja ezt a kis korongot” – magyarázta a lapnak Anna, aki a Sör mi több applikáció segítségével alkotta meg a művet.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)