Ezért hagyta abba a színészetet Kapócs Zsóka

AC News 2022.03.21. Huppsz

Ezért hagyta abba a színészetet Kapócs Zsóka

Fotó: TV2

Az elmúlt években teljesen visszavonult a színészettől, helyette lakberendezéssel és lakásdekorációval foglalkozik Kapócs Zsóka. Az egykori szépségkirálynő volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának vendége.

 

Csanyi cikk

Mosonmagyaróváron nyitott nemrég saját virág- és dekor üzletet Kapócs Zsóka. A híresség a Palikék Világa by Manna YouTube csatornán mesélt karrierje legfontosabb fordulópontjairól. Felidézte, hogy szépségkirálynőként milyen nehéz volt számára, hogy a színésztársadalom befogadja. Zsóka azt is nagyon rosszul élte meg, hogy nem sikerült bejutnia a Színművészeti Főiskolára.

"Abba én majdnem belehaltam, hogy nem vettek fel, és hogy a harmadik rostán estem ki" - kezdte Zsóka, aki végül elérte célját, ünnepelt színésznő lett, mégis hátat fordított a színpadnak.

"Amikor az Operettben Udvaros Dorottyát váltottam, úgy éreztem, hogy eljutottam a csúcsra... Az Operettben eltöltött három évem után - ahol nem éreztem egyébként túl jól magam - azt éreztem, hogy már nem vagyok boldog azzal, amit csinálok" - magyarázta a híresség, aki ezután másik gyermekkori szenvedélyének kezdett élni, és Milánóban tanult lakberendezést.

Kapócs Zsóka azt is elárulta: hat évig küzdött azért, hogy édesanya lehessen. Kisfia hamarosan négyéves lesz, de még mindig alig hiszi el, hogy valóban gyermeke lett, ugyanis ebben igazán sosem mert hinni.

„Na ott nem voltam magabiztos! Az életemet elég magabiztosan élem, hál’ Istennek ezt kaptam valahonnan, nem vagyok bizonytalan típus, ha tudom, hogy szeretnék valamit. Viszont a gyerekkérdés nem rajtam múlott, nálam sokkal hatalmasabb erőnek a döntése, úgy éreztem, ha megfeszülök, se tehetek semmit. A saját részemet elvégzem, elmentem a falig, tettem, amit kell. Ez egy hat éves küzdelem volt, nem hittem el, hogy valaha látni fogok egy pozitív terhességi tesztet. Tudtam, hogy el kell hinnem, és úgy is csináltam, mintha elhinném, de nem tudtam vizualizálni… Erről nem is tudok beszélni, mert annyira lehetetlen, ma sem hiszem el, hogy van Borisz” – vallotta be Zsóka, aki küzdelmei mellett arról is beszámolt, milyen hálás Simek Péternek, az egykori válogatott futballistának, aki jelenlegi párja, és gyermeke édesapja.

„Borzasztó volt, endometriózissal műtöttek, abból is a 4-es fázis, a legdurvábbnak a háromszorosa volt bennem. Az orvosom azt mondta, hogy »látom, mint az életben mindenhol, itt is túlteljesített«. Akkor megműtöttek, aztán még egyszer megműtöttek, meg még egyszer. Akkor volt párom, aztán szakítottunk, akkor lombik lett, szakítottunk, aztán új párom lett. Nem is akarok ennél jobban belemenni, úgy ahogy volt, kínkeserves volt ez a hat év. Megtalálni Boriszkának az apukáját, aki egy gyereket úgy tud felnevelni, mint egy igazi apa… Nem tudom, hány ilyen apa van a világon, de az biztos, hogy a Jóisten velem volt, hogy így és most jött össze. Az is biztos, hogy Simeknek csak köszönhetek” – mesélte a kálváriájáról Zsóka, aki az elmúlt időszakban boldogabb, mint valaha.

„Valahogy minden a helyére került az életemben, egy perccel sem szeretnék fiatalabb lenni” – jelentette ki a Palikék Világa by Manna adásában.

 

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Hihetetlen, de már nyugdíjas korba lépett Bíró Ica

Farkas Márió 2022.07.05.
A 80’és 90’s években nem volt ember, aki ne kapta volna fel a fejét Bíró Icára. Férfiak tömegei dugdosták zsebnaptárjait, magazinokból kitépett képeit feleségeik elől, illetve nem léte...

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

Farkas Márió 2022.07.04.
A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Zimány Linda covid parával fesztiválozik

AC News 2022.07.02.
Zimány Linda péntek este tiszteletét tette a Balaton Sound VIP szekciójában. Bár körülzsongták a férfiak, mosolya nem volt az igazi. Az AcNews-nak elárulta, miért feszült be egy kicsit.

Huppsz

Dundika megtalálta a hasonmását

AC News 2022.07.05.
Dundika Instagram posztjában leplezte le ikertestvérét. Természetesen nem szó szerint, de tény, hogy megdöbbentő hasonlóság van a képen szereplő hölgy és az egykori playmate között.  

Before/After: Így néz ki Horváth Éva fiatalon és anyaként

Farkas Márió 2022.07.05.
Éva Instagramján mutatta meg jelenlegi és egykori önmagát, és bár az évek elteltek, tényleg nincs miért szégyenkeznie.

Kiss Endi kalandba bonyolódott

AC News 2022.07.05.
A rock nem futó kaland, egy életre szól, ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endi hiába van túl az ötvenen, a kalandok továbbra is  vonzzák.
video4 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között

AC News

Kedvezményt kért, majd lecsapta az autókereskedőt

AC News 2022.07.05.
Nem így képzeli el egyetlenegy autókereskedő sem a gépjármű eladásához vezető utat. Mentőt kellett hívni a kereskedőhöz.

Alaposan megbüntette a versenyhivatal a Casio termékek hazai nagykereskedőjét

AC News 2022.07.05.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 325 millió forint bírságot szabott ki a Casio óra- és hangszertermékek hazai forgalmazójára, valamint cseh anyavállalatára, mert meghatározták termékeik internetes viszo...

Nincs vége - 10 414-en érkeztek Ukrajnából hétfőn

AC News 2022.07.05.
Az ukrán-magyar határszakaszon 5511 ember lépett be hétfőn Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 4903-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Sziréna

Szívszorító felvételek - megkezdődött a harc az utolsó csepp vízért az erdőkben

AC News 2022.07.05.
A nagyobb patakok kivételével szinte az összes kis és közepes vízfolyás kiszáradt a Bükk erdeiben, közölte a napokban a Facebook-oldalán a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület.

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett, és a közlekedési szabályokra is fittyet hányt a román sofőr

AC News 2022.07.05.
A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy sofőrt, akinek vezetői engedélye sem volt, és segítségnyújtás helyett elment a helyszínről.  

Vádat emeltek a siklóernyőst rosszul mentő parancsnok ellen

AC News 2022.07.04.
A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség légi közlekedés halált okozó gondatlan veszélyeztetésének vétségével vádolja az állami légi jármű parancsnokát, egy...
video1a - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
min-mano

Itthon

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

AC News 2022.07.05.
Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús fogyasztását ösztönző k...

A forint történelmi mélypontra került

AC News 2022.07.05.
Történelmi mélypontra került a forint az euróval, a dollárral és a frankkal szemben kedden 10 óra körül.    

A mentőből posztolt képet magáról Hoppál Péter kulturális államtitkár

AC News 2022.07.05.
Valószínűleg már túlesett a vakbélműtéten Hoppál Péter kulturális államtitkár, akit mentő vitt el a parlamentből.

Világ

Justin Bieber babázik

AC News 2022.07.05.
Feleségével közösen, egy kedves fotón mutatta meg rajongóinak csöpp unokaöccsét.  

Az EP jóváhagyta az euró horvátországi bevezetését

AC News 2022.07.05.
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén támogatta, hogy Horvátország huszadik országként csatlakozzon az euróövezethez január elsején - közölte az uniós parlament kedden.  ...

Kis híján 80 % az infláció Törökországban

AC News 2022.07.05.
Törökországban 24 éves rekordokat döntöget az infláció.
video2a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
video3a - Kategóriák között

Profil

A magyar hétköznapok inspirálták az india rendező készülő sorozatát

Farkas Márió 2022.07.05.
Tyagi Pallava közel tíz éve választotta ki hazánkat, akkor filmrendezést tanulni érkezett az országba. Iskolái befejezése után Angliába utazott, ám visszahúzta a szíve Magyarországra, amire ...

Ignácz Judit: Magyarországon gyerekcipőben járnak a társadalmat érintő témák

Farkas Márió 2022.06.30.
Ignácz Judit egy Tolna megyei falucskából indult, s lett mára a magyarországi cigány értelmiség egy meghatározó alakja, aki amellett, hogy társadalmi ügyekben szólal fel, Európa több ország&aa...

Bródy János dalszövegét választotta legújabb kampányához az UNICEF

AC News 2022.06.26.
Bródy-dalszövege jelenik meg az UNICEF gyerekvédelmi szervezet legújabb termékein. A jótékony célú webshop legújabb kampányának elindításában számos népszerű zenész vesz r&eac...

Amiről beszélnek

Gáspár Virág leérettségizett - így ünnepelte a családja

Farkas Márió 2022.07.05.
Nem akármilyen módon ünnepelte családja Gáspár Virágot, aki sikeres érettségit tett.

Újra Budapestre jön John Malkovich

Farkas Márió 2022.07.05.
Október 2-án zenés stand-up esttel érkezik Budapestre, pontosabban az Erkel Színházba az amerikai színész.

Emlékszik még VV Nócira? Már 17 éves a fia az egykori reality sztárnak

AC News 2022.07.05.
A Való Világ első évadában még csak szereplőként, a másodikban már műsorvezetőként vált a tévénézők kedvencévé Cifra Noémi. A cserfes, rövid hajú szőkeség ezut&aac...
video4 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
Remiz uzlethaz - felugro