Ezért nem szeretné Fekete Laci, ha unokái tovább vinnék munkásságát

Soltész Mónika 2020.02.06. Huppsz

Ezért nem szeretné Fekete Laci, ha unokái tovább vinnék munkásságát

Az erősportoló büszke sikereire, ám szeretné, ha unokái nem lépnének a nyomdokába. Annak idején gyerekeit is próbálta más irányba terelni, ám végül ők is a súlyok legyőzését választották hivatásukként.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Gyanútlanul tért be egyik kedvenc gyorséttermébe Fekete László, akit legnagyobb meglepetésére ismerős arcok köszöntöttek a pult mögül. Két jóbarátja, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ugyanis nemcsak helyettesíteni ugrottak be az erőember törzshelyére, de szerették volna felköszönti őt a 62. születésnapja alkalmából.

„Nagyon jófej volt a két jómadár, egy születésnapi hamburgerrel kedveskedtek nekem. Sanyinak, mint mindig nagy volt a szája, ezért kihívtam egy evő-versenyre. Természetesen alulmaradt, kiette a hamburger közepét, amíg én eltüntettem az egészet. Szép, de gyenge próbálkozás volt részéről” – mondta a Sláger TV-n látható A helyettesítőkben Fekete László, akinek munkásságát gyermekei viszik tovább.

„Hat unokám van, három fiú és három lány. Nem szeretném, hogy tovább vigyék a munkásságomat. Már a gyerekeim kapcsán se lelkesedtem azért, hogy ők is az erősportok világában tevékenykedjenek. Sosem tiltottam nekik, de nem is köteleztem őket semmire. Maguktól akarták és kezdték el az edzéseket, persze, hogy támogattam őket. Elképesztő munka és gyötrelem van ezen a pályán, soha, senkinek nem erőltetném, hogy lépjen ez erősportolók útjára” – mondta Fekete Laci a két jómadárnak, Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT