Ezt mondta Sebestyén Balázs arról, hogy nem ő lett a műsorvezető

Dózsa Gabriella 2020.02.05. Huppsz

Ezt mondta Sebestyén Balázs arról, hogy nem ő lett a műsorvezető

Tegnap jelentette be az RTL Klub, hogy kik lesznek új műsoruk, az Álarcos énekes főszereplői. Mint kiderült: Istenes Bence lesz a műsorvezető, Sebestyén Balázs „csak” zsűritag lesz. A két sztárapuka régóta rivalizál egymással, gyakran zrikálják egymást.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az RTL Klub két legfoglalkoztatottabb műsorvezetője évek óta Sebestyén Balázs és Istenes Bence. Most ismét egy show-ban, a február 9-én induló Álarcos énekesben szerepelnek együtt, ám fordult a kocka és ennek a produkciónak nem Balázs lesz a műsorvezetője.

Mint kiderült, a rangidős egyáltalán nem bánja az új felállást.

„Bencét nagyon tehetségesnek tartom, másik zsűritársamat, Dancsó Petit is tehetségesnek tartom, és nagyon bátor, hogy merte vállalni a tévézést, főleg ebben a laza, nagyhangú csapatban. Az biztos, hogy rengeteget fogunk poénkodni” – mondta a Blikknek a rádiós. „A szó jó értelmében ez az egész műsor egy nagy vicc. Azt gondolom, hogy aki szeret játszani, találgatni, az szívesen vesz részt ebben. Nagyon szeretem, hogy végre tét nélkül ülhetek egy műsorban, nem rajtam van a felelősség, és így mint egy hatéves kiabálhatok, viccelődhetek a produkciókon és a nyomozó társaimon. Az egész műsor totális őrület, amit én nagyon élvezek.”

Balázs azt is elárulta, fiait is elviszi majd a felvételre.

„Szerintem a fiúknak nagyon tetszeni fog a műsor, imádják majd a jelmezeket, szeretném, hogy lássák ők is, hogyan néz ki ez a valóságban. Aztán, majd ha adásba kerül, vasárnap együtt nézzük otthon. Beni hamarosan kiskamasz lesz, és akkor nem tudom majd rávenni, hogy eljöjjön, vagy megnézzen a tévében, úgyhogy még most van erre lehetőségem.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT