Ezt soha nem gondoltad volna Bódi Sylviről – Így szeretne élni

AC News 2019.05.14. Huppsz

Ezt soha nem gondoltad volna Bódi Sylviről – Így szeretne élni

A playmate korábban az összes férfi magazin címlapján szerepelt meztelenül. Ezért sokan meglepődtek, amikor az utóbbi években visszavonult, és boldogan szörfözik modellként a világ óceánjaiban. Bódi Sylvi most éppen itthon van, édesanyjával a Mecsekben kirándult. Közösségi oldalán azt is elárulta: távol a világ zajától szeretne élni.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A gyönyörű playmate imádja a természet közelségét, az elmúlt években szörfös magazinoknak pózolt szebbnél-szebb helyeken. Amikor éppen itthon van, kihasznál minden percet, sok időt tölt családjával. Legutóbbi Instagram posztjából kiderül: édesanyjával a Mecsekben túrázott, vadnövényekről tanultak.

„Madárcsicsergés, tücsökciripelés... mindenből a nyugalom és a harmónia áradt... Erős nosztalgiát éreztem a gyermekkorom iránt, amikor nagypapám hatalmas kertjében segédkeztem a növények gondozásában... Itt most az út során sokszor megjelent bennem az az érzés, hogy de jó lenne most is ilyen egyszerű, természetközeli életet élni... távol a világ zajától... Anyával erről sokat beszélgettünk, mert Őt is megérintette ez az érzés!”

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)