Ezzel lepné meg Bárdosi Vastag Csabát

Soltész Mónika 2018.11.08. Huppsz

Ezzel lepné meg Bárdosi Vastag Csabát

Az énekesnek nemrég debütált legújabb dala, amely a bátorságról szól. Bárdosi Sándor annyira fellelkesült a dal mondanivalója hallatán, hogy fogadalmat tett: egyik ruhadarabjával lepi majd meg az énekest koncertezés közben.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Új dallal rukkolt elő Vastag Csaba, aki a 103.9 Sláger FM-en mutatta be legújabb szerzeményét. Az énekes klipet is forgatott Bátorság című dalához, amelynek mondanivalója rendkívül közel áll hozzá.

„Ez a dal a bátorságról szól, de nem abban az értelemben, hogy milyen bátornak lenni. Sokkal inkább arról, hogy milyen sok, akár hétköznapi helyzet van az életben, amikor szükségünk van a bátorságunkra. Akár a munkahelyen egy nehéz napon, akár egy kisgyereknek az iskolában, annyi helyzet és szituáció van, ahol bátornak kell lennünk. Többek között ez ihlette ezt a dalt” - mesélte az énekes a country elemeket is felvonultató dalról, melynek hamarosan videoklipje is debütál. Az énekes rengeteget dolgozott az utóbbi időben, fellépései szinte egymást érik.

„Tegnap is fellépésem volt, így kicsit nehezen ment a reggeli kelés" - árulta el Vastag Csaba, aki nehezményezte, hogy a Sláger Reggel műsorvezetője, Bárdosi Sándor legutóbb nem tette tiszteletét a koncerten. "Csabának rengeteg hölgy rajongója van, a koncertjein is. Gondoltam megtréfálom majd és feldobom a színpadra valamelyik ruhaneműmet. Talán a következő koncertjén meg is teszem” - mondta viccelődve Bárdosi a Sláger Reggelben.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)