Facebook regisztrációval ünnepelte 70. születésnapját Németh Lajos

Soltész Mónika 2020.08.05. Huppsz

Facebook regisztrációval ünnepelte 70. születésnapját Németh Lajos

A meteorológus elérkezettnek látta az időt arra, hogy megvesse a lábát a megnagyobb közösségi oldalon is.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kicsattanó jókedvvel ünnepelte 70. születésnapját Németh Lajos, aki ez alkalomból komoly döntésre szánta el magát.

„Sokáig úgy voltam vele, amikor lefutottam életem első maratonját 50 évesen, hogy ez lesz az a teljesítmény, amely miatt a gyermekeim, majd az unokáim feltekintenek rám. Tévedtem, az hogy regisztráltam a Facebookra jobban lázba hozta őket. Az utóbbi időben egyre ferdébb szemmel néztek rám az unokáim, amiért nem haladok a korral. Amikor bejött a mobiltelefon, azt mondtam, hogy nekem bőven elég ennyi. Elég ahhoz, hogy boldoguljak az életben” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az időjós, aki végül úgy döntött, elérkezett az idő: regisztrál a Facebookra és létrehozza saját profilját.

„Haladni kell a korral, nem bántam meg, hogy regisztráltam. Emiatt egy kicsit a családtagjaim szeme is jobban felcsillant. 0-24-ben az időjárással foglalkozom, így biztosan itt is megosztok majd egy-két ezzel kapcsolatos dolgot. Szívesen fogadok meteorológiával kapcsolatos észrevételeket is és egy kicsit a magánéletemből is megosztok majd” – árulta el Németh Lajos, aki az első social médiában tett lépéseit nem egyedül tette meg.

„Az első lépések segítséggel mentek. Én még abban az időben jártam iskolába, amikor krétával írtuk a táblára az 1x1-et. Ehhez képest a mostani világ egy kicsit idegen nekem, de meg lehet tanulni. Számtalan olyan példa van előttem, hogy 80, 90 akár 100 éves felhasználók is használják a Facebookot. Ez valahol egy kihívás, azokat pedig nagyon szeretem!” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Németh Lajos. A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=I9Q7UT27TSY linken érhető el.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT