Facskó Szidónia, az Exatlon új kiesője: Lelkileg és fejben nem voltam ott

AC News 2019.02.11. Huppsz

Facskó Szidónia, az Exatlon új kiesője: Lelkileg és fejben nem voltam ott

Fotó: TV2

Az Exatlon Hungary pénteki kiesője, Facskó Szinódia hotiron-edzőként dolgozik, a TV2 sport realityjébe azért jelentkezett, hogy kiszakadjon a hétköznapokból. Csupán két hetet töltött a versenyben, ami miatt eleinte csalódott volt, de most már örül, hogy itthon van.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nehezen bírta a távolságot szeretteitől, mert Facskó Szidóniának rendkívül szoros a kapcsolata a családjával. A pályák leküzdése mellett a másik nagy kihívást az jelentette számára, hogy megbirkózzon honvágyával.

„Örülök neki, hogy már itthon vagyok, és így, hogy pár nap már eltelt, pozitívan gondolok vissza az Exatlonra, de be kell, hogy valljam, ez nem igazán az én versenyem. Sajnálom, hogy nem tudtam vele azonosulni, mert nagy lelkesedéssel vágtam bele. Úgy érzem, a csapat befogadott, én mégsem tudtam magam igazán elengedni. Ez a játékomra is kihatással volt, mert lelkileg és fejben nem voltam ott” - vallotta be Szidónia, aki mindeközben próbált bizonyítani a csapatnak. A tévé elől Dorkának és a Bajnok csapatból Reninek fog szurkolni. A nyereményt sajnálja, hogy nem nyerte meg, komoly tervei lettek volna a pénzzel.

„Saját lakást vásároltam volna a nyereményből” - mondta lapunknak a személyi edző. Szidónia azt is elárulta, jelenleg nincs párkapcsolata, még keresi a szerelmet, és a brit típusú férfiak jönnek be neki.

„A világos hajú, világos szemű férfiak tetszenek, nem kell, hogy testépítő legyen, de azért szeretem a sportos testalkatot. Ez a típus, ami tetszik, de nem ez a döntő a párválasztáskor” - tette hozzá Szidónia.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)