Fájdalmas vallomás! Köllő Babett három magzatát is elvesztette

Dózsa Gabriella 2019.08.13. Huppsz

Fájdalmas vallomás! Köllő Babett három magzatát is elvesztette

A luxusfeleség lánya, Milla nagyon szeretne kistestvért. Köllő Babett annak ellenére teljesítené gyermeke kérését, hogy korábban három vetélése volt.

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Sokan nem látják a csillogás mögött a sztárok fájdalmát. Például Köllő Babettét, aki boldog házasságban él férjével, és kislányával, Millával. De mint kiderült, első gyermekének lett volna egy ikertestvére, és azelőtt is ikreket vesztett el a színésznő.

„Milla lányom is ikerterhességnek indult, neki is lett volna egy testvére. Nálunk ez nem ritka, nekem is egy iker­fiútestvérem van” - mesélte a Borsnak Babett. „A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt. Évekig tartott, hogy ezekről a tragédiákról beszélni tudjak. Szerencsére a férjem, András végig mellettem volt, segített abba, hogy ne rokkanjak bele a gondolataimba… Pont a minap beszélgettünk Millával, és ő kerek perec kijelentette, hogy szeretne még egy kistestvért. András szintén nyitott lenne rá. Még egy-két évem van erre, hogy kitaláljam, addig viszont gőzerővel dübörög a színház.”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)