Fantasztikus elismerés! – Életműdíjat kapnak a Szörényi testvérek

2019.07.19. Huppsz

Fantasztikus elismerés! – Életműdíjat kapnak a Szörényi testvérek

A Kossuth-díjas szerző, énekes és öccse, Szabolcs ikonikus alakjai a magyar beat zenének. Szörényi Leventét és testvérét a világhírű hangszerkészítő cég, a Höfner életműdíjjal tünteti ki, amit személyesen adnak át Budapesten, augusztus 11-én.

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Fantasztikus elismerésben van része a Szörényi testvérpárosnak, akik munkásságukkal nagy hatást gyakoroltak a magyar zenei világra. A hazai beat korszak meghatározó tagjai voltak. A két zenész gyakran játszott többek közt Höfner típusú gitárokon is, és éppen ezért döntött úgy a gyár vezetősége, hogy életműdíjjal tünteti ki őket.  A cég vezetői személyesen lesznek ott Magyarország legnagyobb Beatles-eseményén, az Országos Beatles találkozón, ahol át is adják az életműdíjakat Szörényiéknek.

„Megtiszteltetés, hogy a Höfner gitárgyár az Országos Beatles találkozót választotta és minket kért föl, hogy közvetítsünk a Szörényi testvérpár felé, és hatalmas öröm számunkra, hogy mindkét fél elfogadta meghívásunkat az eseményre, és személyesen lesznek jelen mind a hangszergyár vezetősége, mind pedig Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs” – mondta a találkozó főszervezője, Derecskei Zsolt az Origónak.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT