Fehér Anna édesanyja elvesztéséről vallott

Soltész Mónika 2018.02.13. Huppsz

Fehér Anna édesanyja elvesztéséről vallott

A Jászai Mari-díjas színésznő két évvel ezelőtt, hirtelen veszítette el édesanyját. Fehér Anna ritkán ad interjút, ám most kivételt tett, és azt is elárulta, miként érez, mióta nincs már anyukája.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Fehér Anna mai napig nem tud visszamenni abba a házba, ahol gyermekkorát töltötte. Mély érzésekkel tölti el, ha arra az időszakra gondol, és egyre gyakrabban idéződnek fel benne a gyermekkori illatok, helyszínek, érzések.

„Sajnos két éve elment az édesanyám, váratlanul. Addig nekem folyamatos kapcsolatom volt a felnövekvésem színhelyével, a változásaival, az illatával, a szomszédokkal. Volt benne egy folyamatosság, ezért nem szakadtam el tőle” – árulta el Joshi Bharatnak a FEM3 műsorán, és azt is hozzátette, miért nem látogatja gyakran gyermekkora színhelyét.

„Most nagyon fáj, most nem megyek el. De van egy szomszéd néni, akivel napi kapcsolatom van, és a piacon szoktunk találkozni, ahova édesanyám is járt vagy negyven évig” – mondta a színésznő, aki soha nem gondolta volna, hogy akkor válik igazán felnőtté, amikor az ember elveszíti a szülőjét, akit nem lehet pótolni.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)