Fehér ruhában megy másodjára férjhez Szűcs Judith

AC News 2019.06.24. Huppsz

Fehér ruhában megy másodjára férjhez Szűcs Judith

Az örökifjú énekesnő sosem gondolta volna, hogy hatvanévesen ismeri meg az igazi szerelmet. Lett származású kedvesével tíz éve vannak együtt, abból kilencet már jegyesként. S bár Szűcs Judith számára nem fontos a papír, mégis úgy döntöttek, idén összeházasodnak.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Fehér ruhában megy másodjára férjhez az énekesnő, ebben ragaszkodik a hagyományokhoz. Szűcs Judith és lett származású kedvese tíz éve jöttek össze, egy év után az eljegyzésre is sor került. A diszkókirálynő vőlegényével még idén szeretné hivatalossá tenni kapcsolatukat.

„Idén szeretnénk az esküvőt, pontos időpont még nincs” – nyilatkozta a Borsnak díva. „Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam nélküle. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT