Fejbe rúgta a ló – Elvesztette eszméletét a magyar színész

Dózsa Gabriella 2019.07.16. Huppsz

Fejbe rúgta a ló – Elvesztette eszméletét a magyar színész

Laklóth Aladár a Madách Színház művésze gyakorlott lovas, mégis megtörtént a baj. A rendezvényen a hátasa ledobta magáról, majd több helyen megrúgta, elvesztette eszméletét.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Színészkollégái és a nézők tehetetlenül nézték végig a szerencsétlen esetet, amikor mentők rohantak be a lóról leesett Laklóth Aladárhoz, akit két helyen meg is rúgott a hátasa. Miután ellátták, stabilizálták az állapotát, kórházba vitték, ahonnan csak másnap engedték haza.

„Sosem hordok ’kobakot’, most azonban valamiért mégis felvettem, az mentett meg – mondta a Blikknek a színművész. – Harminc éve lovagolok, akár szőrén is megülöm a jószágot, estem is, de komolyabb sérülésem még nem volt… Éjszakára még bent tartottak megfigyelésen a kórházban, enyhe agyrázkódást szenvedtem, a mellkasomon pedig egy patkó alakú zúzódás emlékeztet a történtekre, de csont nem tört. Már jobban vagyok, köszönöm. Rendkívül hálás vagyok Pintér Tibornak és a Simonpuszta Nemzeti Lovas Egyesületnek a gondoskodásért, végig jó kezekben voltam.”

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tenya személyesen hívta el kollégáját a versenyre, nagyon aggódott érte.

„Amikor a helyszínen egy percig eszméletlen volt, nagyon megijedtünk, Sasvári Sanyi el is sírta magát, de a mentőszolgálat profi munkatársainak köszönhetően hamar megnyugodhattunk. Amikor reggel felkeltem, Ali volt az első gondolatom. Hála istennek ő maga tudatta velem, hogy jobban van, egy picit fáj a feje, de hazaengedik a kórházból. Hihetetlenül drága volt, ebben a helyzetben még ő szabadkozott és sajnálkozott, hogy a balesetével elrontotta a futamot. Erről szó sincs, mert valóban megrémültünk. Nagyon aggódtunk, hiszen mindig az ő és a többi lovas biztonsága az első!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)