Fekete maszkban szelfizett Gáspár Evelin – Kiderült, hogy miért…

Dózsa Gabriella 2020.02.07. Huppsz

Fekete maszkban szelfizett Gáspár Evelin – Kiderült, hogy miért…

A koronavírus miatt egyre több ember visel maszkot az utcán és a munkahelyén is. Gáspár Evelin a kocsiban is ezt viselte, ezzel szeretne kiállni a kínaiak kirekesztése ellen.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Bár hazánkban szerencsére itthon nem kell félni egyelőre a koronavírus miatt, de érzékelhető, hogy sokan tartanak az ázsiaiak jelenlététől.

„Szerintem sokan túlreagálják a koronavírus-veszélyt” – magyarázta a Borsnak Gáspár Evelin miért szelfizett fekete maszkban. „Valóban figyelnünk kell magunkra, hogy elkerüljön minket a betegség, de igazságtalan a kínaiakat kárhoztatni azért, mert éppen onnan indult el ez a vírus… A fekete maszkommal a kirekesztés ellen szerettem volna tiltakozni. Tudom, milyen az, amikor bántanak és kiközösítenek, ezért átérzem a nálunk élő kínaiak helyzetét, sajnálom, ahogy sokan bánnak velük. Ujjal mutogatnak rájuk, mert azt gondolják, minden kínai hordozza a betegséget… A fotóval polgárpukkasztás volt a célom, és azt el is értem: nagyon megosztotta a követőimet. Az egyik oldal kifigurázott, bolondnak tart, amiért felvettem a maszkot, a másik oldal pedig teljesen egyetért velem.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT