Felnőttnek tanul Cinthya Dictator

Pataki József 2020.06.25. Huppsz

Felnőttnek tanul Cinthya Dictator

Bizony elérkezett ez az idő is. Úgy tűnik, a fiatal celeblány elérkezett élete azon pontjához, hogy elkezdjen felnőttként viselkedni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Cinthya 30 évesen elérkezettnek látta az időt, hogy megtanuljon minél jobb párjává válni Molnár Tamásnak, felnőni és felelősséget vállalni a tetteiért. Mindezt egy elgondolkodtató posztban írta le hosszasan az Instagram oldalán.

Az elmúlt időszakban nem posztoltam. De már a nem posztolásom előtt sem tudtam, hogy mi értelme van bármit is kitenni. Kitegyek egy képet, hogy ma milyen ’jól nézek ki’ (szerintem). Visszajelzés függőség, hogy az önbizalmam egy kis doppingot kapjon annak függvényében hányan értékeltek. Mindehhez a magamutogatáshoz fűzzek hozzá valami olyan gondolatot amit alapvetően lényeginek tartok. Ugyanakkor a buta arckifejezésem a szelfin kinevetteti saját magamat és a probléma felvetésem csak egy nevetséges okoskodásba torkollik. Picit elakadtam, hogy az Instagramot mire is kellene használnom. Szakmámat tekintve képalkotóként ebben a hatalmas képszennyezésben, ego harcban és megfelelési kényszerben már rég nem találom a helyem. Mindezek ellenére boldog vagyok a hétköznapjaimban. Jelenleg a legnagyobb feladatom 30 évesnek lenni. Tanulok minden nap egyre jobb párjává válni a szerelmemnek, jobb barátjává válni a barátaimnak és jobb gyerekévé a szüleimnek... gyakorlatban felnőni, felelősséget vállalni és autentikusnak maradni önmagammal – írta a fotóművész.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT