Férj­hez megy Lip­tai Cla­u­dia!

2017.05.27. Huppsz

Férj­hez megy Lip­tai Cla­u­dia!

Jól titkolta a mestercukrász Pataki Ádám, hogy mire készül, amikor vakációzni vitte szerelmét, Liptai Claudiát. Romantikus lánykérés után most már jöhet az esküvő!

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

"Bizonyos szempontból régi vágású férfi vagyok, így fontos számomra a házasság intézménye, az összetartozás hivatalossá tétele is. Szerettem volna, hogy a lánykérés igazán romantikus, bensőséges és meghitt legyen" – magyarázta a Best magazinnak Pataki Ádám, aki szinte senkit nem avatott be romantikus terveibe. Arról, hogy meg akarja kérni Liptai kezét, kizárólag Claudia egy barátnője és az eljegyzési gyűrűt készítő ötvös tudott. Így történt, hogy amikor baráti társaságukkal vakációzni mentek, és az utolsó estén Ádám váratlanul eljegyezte a tévést, a friss menyasszony nagyon meglepődött.

„Leírhatatlan öröm, hogy Ádám úgy kérte meg a kezem, hogy körbevettek a szeretteim, a kislányom és persze ott volt a kezében a kisfiunk is. Amolyan "állítsuk meg az időt" pillanat volt ez, amire titkon már vágytam és tudtam, hogy megtörténik előbb-utóbb, hisz köztünk egyértelmű, hogy összetartozunk" – mondta Liptai a lapnak, nem titkolva, alig várja, hogy újra férjhez menjen.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT