Flipper Öcsi édesanyja elárulta, mi vezetett fia halálához

Pataki József 2019.04.20. Huppsz

Flipper Öcsi édesanyja elárulta, mi vezetett fia halálához

Flipper Öcsi több mint tíz évvel ezelőtt hunyt el, de az énekes édesanyja máig nem tudja feldolgozni fia elvesztését, és elárulta, mi vezetett Öcsi halálához.

hbs(400x300)

„Minden erőmet össze kell szedni, hogy csütörtökön rajongókkal, zenésztársaival, Viki lányommal és az unokámmal részt tudjak venni a zarándokúton, ami Kajászón, Öcsi sírjánál, egy megemlékezéssel ér véget" – mondta a Blikknek Flipper Öcsi édesanyja.

„Csodálatosan érzékeny, jó ember volt, a nők tették tönkre. Annyi csalódás érte, kihasználták, pedig rengeteg pénzt keresett, mégis szinte hajléktalanként, megtörten ment el. Sokszor beismerte, hogy túl naiv volt a szerelemben, amiért ő a hibás. Sohasem volt törtető, erőszakos, szerénysége sem ebbe a világba való volt" – tette hozzá Katalin.

„Az igazi művészekre jellemző érzékenysége vezette az alkoholizmusba, mert nem tudta kiadni a fájdalmát. Nem volt agresszív, nem káromkodott vagy kiabált, csak csendben emésztette magát. Hiába voltak a hosszú éjszakákon át tartó beszélgetések, hiába voltam mellette, összetört szívét, lelkének fájdalmát csak a mámor enyhíthette. Örökzöld slágereinek nagy része a szerelemről, az élet szépségéről szól. Vidám természete ellenére a rengeteg csalódás tette tönkre őt. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy a kisfiam megszületett, és velem volt, amíg lehetett" – mondta az énekes édesanyja.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)