Fluor Tomi és Diaz: Most már mindegyikünkön ott a csapat logója!

Soltész Mónika 2019.05.16. Huppsz

Fluor Tomi és Diaz: Most már mindegyikünkön ott a csapat logója!

Fluor Tomi Diazzal való barátsága kiállta az elmúlt évek megpróbáltatásait, nehézségeit, melyről a zenész közösségi oldalán vallott.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Öt éves közös múltját egyedi módon pecsételte meg Fluor Tomi és Diaz. A fotót az Instagram-oldalán osztotta meg a zenész, ahol a nehézségekről is beszélt.

„Az elmúlt 5 év alatt megéltünk legalább húszévnyi történést Diazzal. A legdurvább koncertektől, forgatásoktól, bandázásoktól, szürreál eseményektől a nehezen átvészelt támadásokig, lehúzásokig, árulásokig nagyjából mindent, amit a siker magával hozhat, de semmi nem szakított el minket. Ha van barátságpróba, nekünk jó pár jutott, és ha nem hittünk volna végig egymásban a legszarabb helyzetekben is, akár még bukás is lehetett volna a sztori vége. A kapcsolatunk nem szakmai, hanem baráti és most már mindegyikünkön ott a csapat logója, hiszen a legvégén mindig ketten vagyunk, akik fixen számíthatnak egymásra, bármit is dobjon elénk az élet. Köszönök mindent, barátom!” – olvashatóak a rapper megható sorai a fotó mellett.

 

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)