Folytatódott a horror a magyar műsorvezető nyaralásán

Dózsa Gabriella 2019.07.16. Huppsz

Folytatódott a horror a magyar műsorvezető nyaralásán

Czippán Anett alig várta, hogy Görögországba utazzon férjével, és két kisfiával. A paradicsomi pihenés rémálommá vált, amikor pusztító, halálos áldozatot követelő vihar csapott le az országra. A TV2 sztárja és szerettei hiába menekültek egy másik városba, a horror folytatódott…

hbs(400x300)

Kétgyermekes anyukaként szeretett volna néhány nyugodt napot eltölteni a gyönyörű Görögországban a műsorvezető. De éppen csak megérkeztek a tengerpartra, amikor vad vihar csapott le arra a részre, hatan meghaltak. Czippán Anették kitartottak egy darabig az áram és víz nélkül maradt tengerparti részen, de végül továbbálltak. Akkor érte őket a következő pofon. A kinézett apartman ugyanis pokoli volt.

„Kimondom nyíltan, szörnyű volt! Dohos, penészes volt a szoba, ráadásul nem is éreztük magunkat biztonságban” – mondta a Ripostnak a televíziós. „Elképedtünk, amikor megláttuk, hogy az apartmanegyüttes egy óriási szikla tövében fekszik. A házunk pedig éppen a hatalmas szikla aljában volt, így a tetejéről bármikor legurulhatott volna egy kő. Egyszerűen életveszélyes volt”.

A négytagú család végül harmadik szállást keresett, ott próbálják kipihenni az elmúlt napok történéseit.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)