Gaál Noémi:”Nem én fúrtam ki Onyuthát!”

2017.06.11. Huppsz

Gaál Noémi:”Nem én fúrtam ki Onyuthát!”

Gaál Noémi az ATV új időjósa

Mint arról több lap is beszámolt, Onyutha Judittal szerződést bontott az ATV; az időjós helyére kolléganője, Gaál Judit kerül. Nem először.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Onyutha Juditéknl egyik nap még szó szerint ragyogott a Nap, aztán hirtelen sűrű viharfelhők jelentek meg az égen. Egészen pontosan Judit munkahelye fölött, az ATV-nél, ugyanis Onyutha elmondása szerint váratlanul szerződést bontottak vele, tették ezt annak dacára, hogy az időjós korábban már rákérdezett: van-e oka aggódni, hiszen Gaál Noémivel is tárgyalásokat folytat a csatorna. Juditnak nem volt alaptalan a félelme, valóban Gaál Noémi lesz az ATV időjósa, akiről egyébként már több fórumon is azt írták, nem először túrta ki Onyuthát az állásból. Gaál Noémi végül a Borsnak nyilatkozott az ügyről; mint mondja, nem őmiatta kellett Onyuthának távoznia.

"A távozásomat a TV2-től sem így terveztem, a belépésemet sem az ATV-hez. De az biztos, nem volt közöm ahhoz, hogy elküldték. Nem esett jól, érthetetlen volt számomra" – mondta Gaál Noémi.

 "Csak az a bűnöm, ha ez bűn, hogy éltem egy lehetőséggel, amit felajánlottak.Arra koncentrálok, hogy mit vár tőlem az új munkahelyem. Nem nézek hátra, csak előre" –tette hozzá az ATV új időjósa.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)