Gájer Bálint: Szívesen lennénk egy kicsivel többet együtt!

Soltész Mónika 2019.10.09. Huppsz

Gájer Bálint: Szívesen lennénk egy kicsivel többet együtt!

Gájer Bálint az elmúlt években ritkán engedte meg magának, hogy év közben is szakítson időt a pihenésre. Fontosnak tartja, hogy párjával elegendő időt töltsenek együtt, ezért mára változtatott, és időnként, még ha csak 1-2 napra is, de „eltűnnek” a világ elől. Rengeteg munka vár még az év hátralévő részében az énekesre, melyről lapunknak mesélt.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Gájer Bálint májustól év végéig szinte ki sem lát a munkából. Pihenésre az elmúlt években csak kevés ideje jutott, azonban ma már arra törekszik, hogy ha csak pár napra is, de kiszakadjon a megfeszített tempóból, még ha nehezére is esik ezért nemet mondani egy-egy felkérésre.

„Évközben is van egy-két hétvége, amikor egy kis pihenést be tudok iktatni, de ezt azért nehéz összehangolni, mert a párom hétközben dolgozik, én pedig hétvégén. A „szabadságot” inkább év elején szoktam kivenni, ami most már mondhatni hagyománnyá vált nálunk. Kétszer voltunk Thaiföldön, idén Balira utaztunk, jövőre pedig Srí Lankára megyünk két hétre. Ilyenkor kizárólag pihenek, és ezen időszak alatt egyáltalán nem énekelek, még ha kérik sem. De mindig nehéz visszarázódni fizikailag is”– kezdte lapunknak az énekes.

„Korábban bárhova is mentem, mindig hozzákötöttem valamilyen munkát, hozzászoktam az évek alatt. Ha nagyon akarnék, le lehetne mondani egy-két fellépést, vagy kevesebbet is vállalhatnék. Mindig is azt szerettem volna, hogy ennyire elismerjék a munkám. Erről a sikerről álmodtam, ami ma vesz körül. A januári időszakban is fájó szívvel mondok nemet egy-egy felkérésre, de kell a pihenés, mert nagyon nehéz kiszakadni a munkából. Ha éppen nem dolgozom, akkor is az agyam folyamatosan jár a következő terveken, feladatokon” – tette hozzá Gájer Bálint, aki kevés szabadideje ellenére ügyel párjával arra, hogy elegendő, tartalmas időt tudjanak együtt tölteni.

„Szívesen lennénk egy kicsivel többet együtt, esténként próbálunk mindig kikapcsolódni. Az év eleji utazásunk tartja bennünk a lelket” – mondta őszintén az énekes.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)