Galambos Lajcsi felkészült a halálra

Soltész Mónika 2019.08.25. Huppsz

Galambos Lajcsi felkészült a halálra

A Dáridó atyja a saját tapasztalatai mellett a környezete hibáiból is igyekezett tanulni, éppen ezért már jó előre gondoskodott a családja, a felesége, a lánya és a fiai jövőjéről. Galambos Lajcsi idejekorán végrendelkezett, májusi hirtelen rosszulléte azonban igazolta: ez volt élete egyik legjobb döntése!

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Mint ismert, a mulatós zenész májusban összeesett a Budaörsi Járásbíróság mosdójában, ahonnan mentő vitte el. Lajcsi azóta visszavett a munkából, és minél több időt próbál nyugalomban eltölteni. Noha még bőven van feladata az életben, a Dáridó atyját jó ideje foglalkoztatja az elmúlás gondolata: már a gyerekei születésekor leírta a végakaratát.

„Rendelkeztem a zenei jogokról, a dalok sorsáról, a kottaarchívumról és a vagyonomról is, mert úgy vélem, mindennek jól és pontosan meg kell határozni a sorsát. Évente negyven-ötvenezer kilométert utazom, és mivel önhibámon kívül is megannyi balesetveszélyes helyzet adódhat, felelős gondolkodóként rendre felkészülök a nem várt eseményekre élet- és balesetbiztosítással” – mondta a Sorry! magazinnak a trombitás.

„Bár senki nem készül meghalni, ez az élet része, befejező mozzanata. A családom miatt sem hagyhatok káoszt magam után, ezért mindent hivatalosan papírra fektettem. A saját tapasztalataim mellett a környezetem hibáiból is igyekeztem tanulni. Sas Józsi barátom helyzete például nagyon ledöbbentett, mégis megerősített abban, hogy jól döntöttem!” – tette hozzá a Lajcsi.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)