Ganxsta melegszexért fogadott el pénzt

2017.06.01. Huppsz

Ganxsta melegszexért fogadott el pénzt

Döglégy Zoli évtizedes titokról rántotta le a leplet, és sietve tudatta azt is: az aktus végül is nem történt meg. Tehát a pénzt lenyúlta.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Megdöbbentő titkot árult el a Story4 TV Arckép című műsorának felvételén Ganxsta Döglégy Zolee. Mint azt elmondta: tízezer forintot adott neki egy közismert üzletember, hogy szexeljen vele. Ez a nyolcvanas években történt, Döglégy épp munkanélküliként tengődött, de minden vágya egy cintányér volt.

„Az első cintányéromat, egy Zildjian nagy kísérőtányért, egy 20-ast, azt b**iku**a-pénzből vettem tulajdonképpen. Hála Istennek nem kellett érte semmit sem csinálni, mert odáig nem jutottunk el” – mondta az azóta már elhunyt üzletemberről Zolee. „Elfogadtam a pénzt, naná, hogy elfogadtam. Nyilván átvertem, hát persze! Tízezer forint volt, tízezer! És az a cintányér pont kellett a szetthez. Hát nyilván elveszed, hát nehogy már nem veszed el a burnyák pénzét!” – összegezte Ganxsta a pénzszerző akcióját.

„Nem hallgatásért kaptam azt a pénzt, ő tényleg azt hitte, hogy lesz valami, csak én már tudtam, hogy nem lesz. Ha hozzám nyúl, akkor úgy televágom” – fejezte be sajátos stílusban a történetet Ganxsta.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT