Ganxsta Zolee kiakadt Emilio szereplésén – VIDEÓ!

Soltész Mónika 2019.10.14. Huppsz

Ganxsta Zolee kiakadt Emilio szereplésén – VIDEÓ!

Ganxsta Zolee-nak köszönhetően a fél ország Emilión mosolyog. A rapper egy 2014-es tévéműsort idézett fel, melyben az énekes „sajátos” angol nyelvén adta elő a Get Down On It című világslágert. Közösségi oldalán a Kartell frontembere nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a produkciót.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Ganxsta Zolee barátai körében adott hangot véleményének arról, milyen igénytelen volt egy évekkel ezelőtti MTV-s produkciója Emiliónak. A rapper felháborodottan, de közben röhögve közölte, mekkora szégyen, hogy ez a mai világban megengedett.

A történet onnan indult ki, hogy 2014-ben Emilio a SzerencseSzombat című műsorban lépett fel, ahol a Gitano zenekar kíséretében adta elő a Get Down On it című számot. Tény, hogy a zenész nem beszéli perfektül az angol nyelvet, mint ahogy sokan mások sem, de fonetikusan megtanulható – lenne. Azt, hogy Emilio lustaságból, vagy a poén kedvéért nyomta a kamuangolt, nem tudjuk, de egy biztos, van, aki ultra cikinek tartja. Például Ganxsta Zolee is.

„Emilio fellépett a lottósorsolásban, és a Get Down On it így adja elő: Hajú vana dudududu rilivonna duda densz. Ezt meg lehet csinálni a Magyar Televízióban” – mondta már-már sírva röhögve a rapper a Tankcsapdás srácoknak. 

Természetesen Sebestyén Balázsék is foglalkoztak a témával ma reggel a Rádió 1 népszerű ébresztő műsorában, mellyel néhány vicces percet okoztak a hallgatóknak. Balázs kijelentette, nagyon kedveli Emiliót és munkásságát, mégis jót mulattak a felvételen.

„Tudjuk, hogy 2014-es felvétel, de egy video felvételen Ganxsta Zolee picit "felelevenítette"… és mi imádjuk!” – olvasható a Balázsék hivatalos Facebook oldalán.

És mutatjuk, pontosan miről is van szó (erős idegzetűeknek):

Amúgy kerestük Emiliót is, aki helyett Tina vette fel a telefont, és közölte, hogy éppen most nem érnek rá, így nem kaptunk választ arra, mit gondol "kollégája" véleményéről.

Minket azonban valamire nagyon emlékeztet a produkció:

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT