Gáspár Evelin súlyos döntés előtt áll – El akarja hagyni hazánkat

Dózsa Gabriella 2019.07.16. Huppsz

Gáspár Evelin súlyos döntés előtt áll – El akarja hagyni hazánkat

Hamarosan visszakaphatja a showman családja a NAV által lefoglalt 200 millió forintját. S bár ennek örülnek Gáspár Győzőék, az elmúlt két év megalázásait nehezen felejtik. A nagyobbik gyermekük, Evelin éppen ezért akar más országban új életet kezdeni.

 

 

 

hbs(400x300)

Gáspár Győző ellen megszüntette eljárását adócsalás ügyében a NAV, számolt be erről lapunknak múlt héten a showman. De se ő, sem családtagjai nem boldogok maradéktalanul, annyi bántás érte őket az elmúlt két évben. Az ügy kirobbanásakor lefoglalt 194 millió forintot is visszakapják, de Evelin továbbra sem szeretne ahhoz a pénzhez hozzányúlni.

„Az, hogy édesapám ártatlansága beigazolódott és erről hivatalosan is értesítést kapott, valóban azt jelenti, hogy vissza kell kapjam a széfemből lefoglalt pénzt” – mondta a Ripostnak Győzike nagyobbik lánya. „Az az összeg egyfajta biztosíték arra az esetre, ha végül úgy döntenék, hogy magam mögött hagyom az itthoni ismeretségemet, és egy olyan országban kezdek új életet, ahol nem vagyok megbélyegezve sikkasztó-adócsalóként.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)