Gáspár Győző drámája! Sikertelensége miatt hízott el – „Úgy éreztem, már nem vagyok hasznos a társadalomnak”

Soltész Mónika 2019.01.10. Huppsz

Gáspár Győző drámája! Sikertelensége miatt hízott el – „Úgy éreztem, már nem vagyok hasznos a társadalomnak”

Kevesen tudják, hogy Gáspár Győző tavalyi éve valóságos mélyrepülés volt számára mind szakmailag, mind fizikailag. A showman állítja: azért hízott meg 120 kilósra, mert nem foglalkoztatta senki, így nem volt motivációja lefogyni. Mostanra azonban helyre állt a világ rendje. Egyedül, szakértői segítség nélkül sikerült kilábalnia a kóros elhízásból.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„2018-ban nagyon durván elkezdtem hízni, nem tudom, mi volt velem. Nem volt munkám, nem hívtak a tévébe. Úgy éreztem, már nem vagyok hasznos sem a társadalomnak, sem a csatornámnak. Nem volt motivációm, csak a családom meg a jóisten. Rajtuk kívül nem maradt semmi boldogságom, és elkezdtem enni. Csak ez okozott örömöt. Zabáltam. A NAV-os ügyem semerre nem mozdult, édesanyámat még mindig nem tudtam elengedni, így tényleg csak ez maradt nekem. Ennek az lett a következménye, hogy szépen lassan nem jöttek rám a ruháim. Belenéztem a tükörbe és egy állatnak láttam magam. Annyira sokkolt az egész, hogy még jobban elkezdtem enni” – mesélte a Star magazinnak Győző, akinek élete tavaly augusztusban hirtelen nagyot fordult.

„Az egyik vasárnapi fellépés után hazaértem, és így szóltam magamhoz „Győzi, te barom állat. 120 kilós vagy. Így nem lehet színpadra állni.” Aznap este elkezdtem fogyókúrázni. Én nem hiszek a hülyeségekben, amiket leírnak, ezért saját edzéstervet találtam ki. Reggel korán, mikor felkelek, csak vizet iszom, majd kardiózom egy órát. Ez nálam a futópadot jelenti. Utána reggelizem egy nagyot: öt darab tojásfehérjét eszem rántottaként salátával, és egy szelet lazacot vagy csirkemellet. Majd legközelebb délután kettőkor ülök újra asztalhoz. Ami viszont aranyszabály: cukor, szénhidrát nulla. És nem csinálok súlyzós edzést sem, mert attól is csak növök. De büszkén állíthatom: 124 kilóról lefogytam 94-re. Mindenki szóvá is teszi, hogy milyen nagy a változás” – mondta az RTL Klub műsorvezetője.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)