Görbe Nóra a férje halála után: „Úgy érzem százszázalékosan meggyógyultam"

AC News 2017.04.27. Huppsz

Görbe Nóra a férje halála után: „Úgy érzem százszázalékosan meggyógyultam"

Tavaly nyáron hosszan tartó betegség után Görbe Nóra férje feladta a küzdelmet a rákkal szemben. A színésznő 12 éven keresztül jóban-rosszban mellette volt, utolsó percig ápolta beteg párját. Halála után teljesen elzárkózott a külvilágtól, egy év után most viszont úgy érzi, sikerült testileg és lelkileg is felépülnie…

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Amikor először engedte, hogy bevigyem a kórházba, már 25 kilót fogyott, elsorvadtak az izmai. Az orvos azt mondta, hogy három év ennek a betegségnek a kifejlődése. Vagyis három évvel korábban kellett volna mennünk, akkor még meg tudták volna operálni. A derékfájás már csontáttétre utalt, ezért, ha reumatológushoz mennek ezzel a férfiak, ami igen gyakori, akkor az áttétből diagnosztizálják az alapbetegséget, a prosztatarákot” – nyilatkozta a színésznő a Story magazinnak.

A diagnózis után mégis mintha csoda történt volna, de kis idő elteltével a rémálom újra kezdetét vette.

„Boldogok voltunk, a gyerekei hálálkodtak nekem, hogy csodát tettem az édesapjukkal. De csak másfél évig tartott ez a boldogság, mert akkor minden kezdődött elölről. Amikor a veséje is leállt, kórházba került. Harminc napot töltött bent, majd hazakerült, de csak takaréklángon folyt az élete. Nem akart meghalni, iszonyatos erővel küzdött az életéért, míg tavaly augusztus 14-én feladta, és örökre elaludt” – mondta Nóra, aki hosszú hónapok gyásza után, mára már sokkal jobban érzi magát.

 „Úgy érzem százszázalékosan meggyógyultam, lelkileg és fizikailag egyaránt. Elkezdtem újra dolgozni, élni” – mondta a lapnak. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)