Gregor Bernadett recepciósnak állt volna

AC News 2017.04.10. Huppsz

Gregor Bernadett recepciósnak állt volna

Megdöbbentő módon Gregor Bernadett erősen fontolgatta, hogy felhagy a színészettel, és teljesen más munkát választ magának. A színésznő elmesélte, hogy kétségek közt őrlődött, mielőtt lejárt a szerződése a Pesti Magyar Színháznál, s az is megfordult a fejében, hogy egy állatkórház recepciósa lesz.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Én az a típus vagyok, aki egy ilyen kudarc kapcsán tényleg azt gondolja, vele van a baj. Úgy éreztem, talán nem vagyok annyira jó színésznő, ha nem kellettem. Talán elvirágzóban van a szépségem és a fiatalságom, és valóban nincs helyem a színpadon” – kezdte a csinos színésznő.

 „Van bennem egy nagyon erős anyai ösztön, kell a létbiztonság, enni kell adni a gyerekeknek, be kell fizetni a számlákat. Úgy voltam vele, ha színésznőként nem boldogulok, elhagyom a pályát, és keresek más munkát, ami biztos megélhetést nyújt. A legszörnyűbb az volt, hogy rádöbbentem, a színházon kívül semmihez sem értek, ez az életem. Végül egy állatkórház recepciós állását néztem ki. Azt el tudtam volna képzelni magamnak” – magyarázta Gregor a Blikknek, aki akkor kapott munkát az Újszínházban, s ezzel újra helyreállt a rend az életében. 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT