Guinness rekordra készül a Sztárban Sztár leszek! énekesnője

Soltész Mónika 2020.03.26. Huppsz

Guinness rekordra készül a Sztárban Sztár leszek! énekesnője

Sebestyén Katját az egész ország a Sztárban Sztár leszek! című műsorból ismerte meg. Énekesnő, zeneszerző, dalszövegíró, okleveles bölcsész és tanár, költő, festő, tolmács, játszóház-vezető, karvezető. Most pedig nem akármilyen Guiness rekordra készül.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Forrai Katalin-díjjal kitüntetett pedagógus. Tanárszülők gyermeke, de édesanyja révén zenész családból származik. Mára már két gyermek édesanyja. Gyerekként szüleivel és testvéreivel Moszkvában élt, ott ismerte és szerette meg az orosz kultúrát. Rengeteg tervvel vágott neki a 2020-as évnek, és sorra kapja a jobbnál jobb felkéréseket. Nemrégiben Napsugár Anna siket dalszövegíró, jeltáncos-énekes kereste meg Kátját, hogy énekelje egyik dalát, és örömmel mondott igent.

„Nagyon sok hasonlóságot vettem észre benne és bennem. Az ő ruháit is édesanyja varrja, mint az enyéimet, kinézetben, súlyban, hajhosszúságban is hasonlítunk. Ő is olyan hurrá-optimista emberke, mint én. Mindig vidám, kedves személyisége van. Sajnálom, hogy nem hallhatja a hangom, de állítja, hogy nagyon tetszik neki a rezgés, amit akkor érez, amikor én a dalát énekelem! Karácsonyi ajándékom volt, hogy boldogan énekeltem fel neki a dalt, melyhez egy klipet is készítettünk” – mesélte Katja, aki idén Guinness rekordra is készül.

„Még ez a rekordom formálódik, konkrétumok nincsenek, csak tervek, álmok. Nagyon boldog lennék, ha össze tudnám hozni. Jelenleg is több mint 40 nyelvnél tartok, de 50 különböző nyelvű dalokból álló Guinness rekord koncert a cél.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT