Gyermeke után, édesanyját is elveszítette a magyar műsorvezető

Dózsa Gabriella 2019.07.12. Huppsz

Gyermeke után, édesanyját is elveszítette a magyar műsorvezető

Nincs nap, hogy ne jutna Dióssy Klári eszébe lánya, aki leukémiában hunyt el. A fájdalom nem múlik benne, de fia rengeteg örömöt okoz neki. Amikor már úgy érezte az MTVA műsorvezetője, hogy újra maradéktalanul boldog lehet, váratlanul elveszítette édesanyját…

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Miközben a munkájában Dióssy Klári egyre nagyobb sikereket ér el, a magánéletében az elmúlt években rengeteg fájdalom érte. A lánya, Adél idén lenne húsz éves, alig múlt négyéves, amikor egy súlyos betegségben elhunyt. Egy gyermek elvesztését a szülő talán sosem tudja feldolgozni, az MTVA műsorvezetője legalábbis úgy érzi. Amikor a tragédia után megszületett a kisfia, az tudta enyhíteni a gyászt, Máté rengeteg öröm forrása.

„Nem volt bennem félelem, hogy vállaljak-e még gyereket” – idézte Dióssy Klári szavait a Blikk. „Sanyi, a férjem is pont akkor jött az életembe, amikor úgy éreztem, készen állok valami újra…”

A gyermekáldás után kezdett újra kiegyensúlyozott lenni a műsorvezető. Örült, amikor együtt volt az egész család. De tavaly váratlanul az édesanyját is elveszítette.

„Anyu teljesen váratlanul halt meg...Trombózisa volt. Nekünk ez nagyon drámai volt, nehezen éltük meg… A halála előtt öt hónappal költöztek Budapestre vidékről, Kunszentmártonból. Ez nagyon nagy dolog volt, hiszen apuval már mind a ketten elmúltak hetvenévesek, mégis jöttek, hogy közelebb legyenek a kis unokájukhoz, Mátéhoz. Szerették volna látni felnőni, és hogy egy kicsit fiatalítson rajtuk egy kisgyerek jelenléte. Minden olyan jó volt, aztán öt hónapra rá meghalt.”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)