Gyermeke után, édesanyját is elveszítette a magyar műsorvezető

Dózsa Gabriella 2019.07.12. Huppsz

Gyermeke után, édesanyját is elveszítette a magyar műsorvezető

Nincs nap, hogy ne jutna Dióssy Klári eszébe lánya, aki leukémiában hunyt el. A fájdalom nem múlik benne, de fia rengeteg örömöt okoz neki. Amikor már úgy érezte az MTVA műsorvezetője, hogy újra maradéktalanul boldog lehet, váratlanul elveszítette édesanyját…

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Miközben a munkájában Dióssy Klári egyre nagyobb sikereket ér el, a magánéletében az elmúlt években rengeteg fájdalom érte. A lánya, Adél idén lenne húsz éves, alig múlt négyéves, amikor egy súlyos betegségben elhunyt. Egy gyermek elvesztését a szülő talán sosem tudja feldolgozni, az MTVA műsorvezetője legalábbis úgy érzi. Amikor a tragédia után megszületett a kisfia, az tudta enyhíteni a gyászt, Máté rengeteg öröm forrása.

„Nem volt bennem félelem, hogy vállaljak-e még gyereket” – idézte Dióssy Klári szavait a Blikk. „Sanyi, a férjem is pont akkor jött az életembe, amikor úgy éreztem, készen állok valami újra…”

A gyermekáldás után kezdett újra kiegyensúlyozott lenni a műsorvezető. Örült, amikor együtt volt az egész család. De tavaly váratlanul az édesanyját is elveszítette.

„Anyu teljesen váratlanul halt meg...Trombózisa volt. Nekünk ez nagyon drámai volt, nehezen éltük meg… A halála előtt öt hónappal költöztek Budapestre vidékről, Kunszentmártonból. Ez nagyon nagy dolog volt, hiszen apuval már mind a ketten elmúltak hetvenévesek, mégis jöttek, hogy közelebb legyenek a kis unokájukhoz, Mátéhoz. Szerették volna látni felnőni, és hogy egy kicsit fiatalítson rajtuk egy kisgyerek jelenléte. Minden olyan jó volt, aztán öt hónapra rá meghalt.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT