Győzike titkos széfjeiben kutatott a NAV

2017.06.09. Huppsz

Győzike titkos széfjeiben kutatott a NAV

Szemtanúk szerint nem volt ideges a showman

Gáspár Győző foghatja a fejét, ugyanis egy teljes napot kellett a NAV embereivel bankjában töltenie. Alaposan átkutatták a széfeket.

 

 

hbs(400x300)

Órákon át vizsgálódtak egy belvárosi bankban a NAV adónyomozói. A célkeresztben Gáspár Győző, illetve titkos széfjei álltak, mint azt több szemtanú a Blikknek megsúgta.  "Érdekes volt a helyzet, nem is tudtam, hogy Győzikének is itt van fiókja. Azt mondták bent, hogy még órákig vizsgálódni fognak, de ez semmilyen akadályt nem jelentett, a bank működött tovább” - mondta  a lapnak egy szemtanú, egy másik, neve elhallgatását kérő bennfentes pedig így folytatta: "Már a bejáratnál figyelmes lettem arra, hogy két, zöld hatósági mellényt viselő ember áll a bejáratnál. Amikor lementünk a pincébe, ahol ezek a széfek vannak, ott volt Győzike több NAV-ossal együtt. Egyértelmű volt a helyzet: nyomoznak utána."

A Blikk úgy tudja: Győzike egész nap a pénzintézményben tartózkodott, és a lap munkatársának úgy kommentálta az ügyet, hogy szerinte nem baj, ha a a NAV nyomozói órákon át kutatnak nála.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)