Hajszálon múlt az élete Szabó Simonnak

Pataki József 2019.11.19. Huppsz

Hajszálon múlt az élete Szabó Simonnak

Csupán a szerencsének köszönheti a színész, hogy nem szenvedett súlyosabb autóbalesetet évekkel ezelőtt. Simon úgy gondolja, közrejátszott a természetfeletti, hogy nem lett komolyabb baj.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Szabó Simont régóta foglalkoztatja a spirituális világ, hiszen voltak az életében olyan pillanatok, amikor bizonyságot nyert arról, hogy több van a létezésben, mint amit szabad szemmel láthatunk. A színész, Peller Mariann műsorában árulta el, hogy huszonéves korában autóbalesetet szenvedett, és egy sugallat hatására inkább a gázt nyomta a fék helyett, aminek köszönhetően nem történt tragédia.

„Anyukám éppen elment egy társas utazásra a barátnőivel Szlovákiába. Én akkoriban 21 éves lehettem, és karamboloztam hajnalban. Egy villamos elvitte az autómnak a hátulját, én pedig elöl ültem. Annyi volt a mázlim, hogy nem a féket nyomtam, amikor láttam, hogy jön, hanem a gázt. Anyunak direkt nem szóltam semmit. Nem akartam hajnali négykor ezzel felhívni. Délután ő keresett fel azzal, hogy ’Csak fölhívtalak Simike, merthogy azt álmodtam, el akartál valahova nagyon menni, én pedig semmiképpen nem engedtelek el.’ Ekkor mondtam el neki, jó, hogy ezt álmodta, mert én pár órával ezelőtt baleseteztem. Nem tudom miért, a gázt nyomtam. Olyan, mintha édesanyám sugallta volna. Ő nem engedett el, én pedig automatikusan nyomtam a gázt. Az ő energiája, a mi különleges kapcsolódásunk óvhatott meg. Persze lehet keresni a véletlent, meg mondhatják, hogy’ ja persze’… De ez velem történt, testközelből éltem meg” – mesélte a sokkoló történetet Simon a Life TV forgatásán.

Peller Mariann, Lélekközösség című műsora, minden hétfőn 18:00-kor látható a LifeTV-n.

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT