Hofi Ildikó nem tudja feldolgozni férje halálát

AC News 2017.04.12. Huppsz

Hofi Ildikó nem tudja feldolgozni férje halálát

Immár 15 éve hunyt el minden idők legnagyobb magyar humoristája, Hofi Géza. Az évforduló alkalmából, a Madách Színházban a színész- komikus emlékére karikatúra kiállítás tekinthető meg, ahol Hofi özvegye, barátai és legnagyobb rajongói tették a tiszteletüket.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Tegnap elmentem a temetőbe… Nem is tudom, hogy tudtam túlélni ezt a tizenöt évet. Azzal, hogy Géza elment, elment minden. Megszűnt a világ, nincs napsütés. Hogy ne betegedjek bele, hogy így tudjak dolgozni, könyvet írni, Géza hagyatékát gondozni, hogy az emléke fennmaradjon, ahhoz erő kellett, jó gének” – nyilatkozta a Borsnak Hofi Ildikó, aki a közöttük lévő örök szerelemről is beszélt, amit ő nem hajlandó soha elengedni.

„Hogy lennék szerelmes, amikor férjezett vagyok?! Higgye el, ez nem elmebaj! Géza nekem annyi szeretetet, finomságot adott, hogy az a mai napig kitart. Ez egy örök szerelem, én már így megyek a sírba. Hofiné vagyok, nem özvegy. Persze, tudom, hogy özvegy, tudom, de akkor sem fogadom el” –mondta a humorista özvegye a lapnak.

A karikatúra kiállítás május 13-ig tekinthető meg a Madách színházban az előadások előtt, és a szünetekben.

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT