Hollywoodban kapott csillagot Csepregi Éva

Pataki József 2019.07.18. Huppsz

Hollywoodban kapott csillagot Csepregi Éva

Nemrég tért vissza Csepregi Éva két hetes tengerentúli vendégszerepléséből, ahol rajongóitól Hollywood-ban csillagot kapott, sőt egy Oscar szobrocskával is megajándékozták.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Hihetetlen útja volt legutóbb Csepregi Évának, akit a rajongói örvendeztettek meg egy csillaggal a hírességek sétányán.

„Los Angelesben, Hollywoodban találkoztunk a rajongókkal, és meglepetésből csináltattak nekem egy csillagot, amire rá volt írva a nevem. Sőt! Oscar szobrot is kaptam, rendkívül jólesett, sok szép órát töltöttünk együtt a világ másik felén azokkal az emberekkel, akiket szinte már gyerekkoruk óta ismerek. Jutott idő a pihenésre is, de szükség volt rá, mert a hétvége fárasztó volt a fellépések miatt” – mesélte Csepregi Éva, aki rengetegek utazott a tengerentúli turnéja során.

„Magyar klubokban léptem fel. Hosszú volt a turné, sok, egymástól távoli helyszínen. (…) New Yorkban kezdtem, ezt követően Arizonába, onnan Las Vegasba, majd Floridába, végül Los Angelesbe mentünk. Chicago is szóba került, de az időjárás közbeszólt, mert kitört ott egy tornádó” – számolt be mesés útjáról a Sztár Limonádénak a Neoton sztárja, aki a fiát, Dávidot is magával vitte Amerikába.

„Világ életemben akkor utaztam, ha valamilyen feladatom volt. A Távol-Keletet is úgy jártam be, hogy közben koncerteztem. Ez is hasonló volt, de mégis ezúttal annyiban más, hogy a fiam is velem volt. Boldogsággal tölt el, hogy Dávidnak is meg tudom mutatni a világot. Szerencsém van, és valójában nem is tudom, minek köszönhetem, hogy a fiam ilyen jó emberré vált. Vele szuper a közös utazás is, ha bármilyen nehézségbe ütközünk, azonnal egy tréfával elüti, és enyhíti a feszültséget, ilyenkor pedig többségében nevetésbe torkollik a helyzet” – tette hozzá az énekesnő.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)