Hoppá! 25 dolcsiért bárki megnézheti a ValóVilágos aktfotóit

Pataki József 2020.05.29. Huppsz

Hoppá! 25 dolcsiért bárki megnézheti a ValóVilágos aktfotóit

VV Vivien úgy gondolja, ha amúgy is rengeteg aktfotózáson részt vett már, miért is ne húzhatna belőle hasznot? A fiatal lány egy oldalra regisztrált fel, ahol ha fizetnek, láthatják őt meztelen valójában.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Jó ideje nem hallottunk már VV Vivienről, aki annak idején a ValóVilág egyik legmegosztóbb személye volt nagyszájúsága, és pasiügyei miatt.  Aztán ő is csatlakozott az influenszerek táborához, mára rengeteg követőt számlál az Instagram oldala, ahol nem egyszer igencsak erotikus töltetű képek kerülnek fel róla, miközben szebbnél szebb helyekről jelentkezik be.

Nemrégiben azonban felfigyeltünk arra, hogy Vivien fent van az onlyfans.com-on. Ha valaki esetleg nem tudná mi ez, eláruljuk, hogy létezik egy oldal, amelyen jórészt csinos lányok profiljai vannak fent, és ha fizet az ember egy bizonyos összeget, elérhetővé válnak a bejegyzéseik. Mondani sem kell, hogy ezek a bejegyzések 99%-ban meztelen képek. Vivien esetében ez havi 25 dollárt kóstál…

 Természetesen felhívtuk ezzel kapcsolatban Bétéri Vivient, hogy megkérdezzük, mi ez az egész.

„Igen megcsináltam ezt az oldalt – ismerte el az AcNewsnak Vivi. – Sok aktfotózásra kezdtem el járni az utóbbi időkben és nagyon megszerettem azt a munkát. Úgy gondoltam, hogy ha úgyis elkészültek ezek a képek, akkor miért ne profitálhatnék belőle? Úgy voltam vele, ha lehet belőle hasznom, akkor kipróbálom ezt a platformot. Pár napja regisztráltam fel rá, eddig csak egy bejegyzés van fent. Viszont azt szeretném leszögezni, hogy ezek nem teljesen meztelen képek, csupán ízléses fél aktok.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT