Hoppá! Az RTL Klubon folytatja tovább Liptai Claudia

AC News 2019.07.18. Huppsz

Hoppá! Az RTL Klubon folytatja tovább Liptai Claudia

Tizennyolc év után visszatér az RTL Klubra Liptai Claudia, de nem is akárhogy. A színésznő elárulta, nagyon izgult a szereplőválogatáson, ami végül sikeres volt, így hamarosan újra láthatjuk a képernyőn.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Claudia a harmadik évadtól A Tanár című sorozat gárdájához csatlakozik.

„A szabadság hiányzott. Valami olyan függetlenség, ami egyfajta merészség is. Nehezen mondok le dolgokról, de valamikor megérzem azt, hogy valami már nem motivál. Szerencsés életem van, mert egész életemben azt csináltam, amit szerettem volna, és olyan ember vagyok, ha csinálok valamit, akkor érzem, hogy ezt szeretném, és amikor nem szeretném, akkor abbahagyom” – fogalmazott a Fókusznak Liptai Claudia, aki három évvel ezelőtt szerepelt legutóbb sorozatban, a TV2 Jóban Rosszbanjában. Most pedig újra arra a csatornára tér vissza, ahol elindult televíziós karrierje annak idején. 

„Amikor megtalált ez a feladat, őszinte leszek, megijedtem, van-e képességem még erre. Van olyan színész, akinek jólesik a casting, én mindig nagyon izgulok. Ám úgy éreztem, egész jól sikerült!” – mondta Claudia, akit végül a legalkalmasabbnak tartottak a készítők a feladatra. A színésznő hétfőn, pont a 46. születésnapján már az első forgatási napján is részt vett – írta a Blikk.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)