Hoppá! Együtt tér vissza a képernyőre Istenes Bence és Csobot Adél

Dózsa Gabriella 2019.08.14. Huppsz

Hoppá! Együtt tér vissza a képernyőre Istenes Bence és Csobot Adél

Bejelentette új műsorait az RTL Klub, indul a Nyerő páros második évada ősztől. Ebben lesz látható a népszerű pár, Istenes Bence és Csobot Adél. A televíziós és az énekesnő három éve költözött ki Németországba, csak a műsor miatt hagyják el kinti otthonukat.

 

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nagy boldogságban él Istenes Bence és Csobot Adél két gyermekükkel Németországban, a képernyős ott is építi karrierjét. Házigazdája volt a német X-Faktornak, de nem lesz belőle új évad. Mégis sokat gondolkoztak rajta, hogy elvállalják-e a Nyerő párosban való szereplést.

„Végül úgy döntöttek Adéllal, ilyen lehetőséget kár lenne kihagyni. Még akkor is, ha Bencét vélt vagy valós riválisa, Sebestyén Balázs zrikálhatja majd, hiszen ő a műsorvezető” – mondta a Blikknek egy bennfentes. „Persze, a legfontosabb az volt, ki vigyázzon a gyermekeikre, Nátánra és Ádinra, amíg ők forgatnak. A nagyszülők azonnal jelentkeztek, Adél anyukája ide is költözött kis időre. No meg persze, a németországi életüket is otthagyták, igaz, csak időlegesen, de szerintem mindkettőjüknek jó érzés huzamosabb időt itthon tölteni.”

A napilap információi szerint az „ellenfeleik” lehetnek a műsorban: Kulcsár Edina és Csuti, Sárközi Ákos és felesége, Tóth Andi és Ádám.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)