Hoppá! Filmszerepet kapott Laky Zsuzsi férje

Dózsa Gabriella 2019.07.15. Huppsz

Hoppá! Filmszerepet kapott Laky Zsuzsi férje

A 2003-as Európa Szépe nagyon büszke családjára. Kilenc éve házasodtak össze Dietz Gusztávval, két gyönyörű lányuk van. Szerelmük, kötelékük nagyon erős, tavaly megnyerték a TV2 A legbátrabb páros második évadát. A sármos férj hamarosan új szerepben tűnik fel, filmszerepet kapott.

 

 

 

hbs(400x300)

Laky Zsuzsi és párja között nagy az összhang, mindent meg tudnak beszélni egymással. Közösen újították fel pár éve vásárolt kertes házukat, és egyetértésben nevelik lányaikat. Így abból sem lesz gond, hogy Dietz Gusztáv egy filmszerep miatt kevesebbet lesz otthon.

„Az elnézéseteket kell kérnem, de egy kis időre most el fogok tűnni” – idézte a Ripost a boldog apuka szavait. „Az edzések ugyanott, ugyanakkor meg lesznek tartva helyettesítéssel. Megkaptam egy filmszerepet, és nemcsak a forgatás okán, hanem ugye fel is készítik elébb azt a cseresznyétlen formámat erre a történetre. Ez gyakorlatilag minden napomat elviszi hétfőtől vasárnapig a közeljövőben. Ahogy befejeztem, folytatjuk a munkát természetesen. A megértéseteket kérem, és előre is köszönöm.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)