Hoppon maradtak a fellépők! – Jolly és Emilio is meghívást kapott Berkiék esküvőjére

2017.07.03. Huppsz

Hoppon maradtak a fellépők! – Jolly és Emilio is meghívást kapott Berkiék esküvőjére

Bombaként robbant a hír, hogy elmaradt Berki Krisztián és Hódi Pamela több ezer fősre tervezett esküvője. Az AcNews most utánajárt, mi is történhetett valójában…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Világra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám a szombatra kitűzött esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan, holtodiglan helyett inkább szakítottak, ugyanis nemrég mindketten egyedülállóra változtatták a kapcsolati státuszukat a Facebookon. De vajon mi állhat a háttérben?

Tudjuk, hogy az Édes Életben már sok-sok epizód óta kettőjük esküvőjéről szól a fáma, közben Berki elment az Ázsia Expressz túrára, ahonnan már úgy érkezett vissza, hogy átértékelte magában a dolgokat, és le kell ülnie gyermeke anyjával beszélni. A beszélgetés viszont odáig fajult, hogy lefújták a Biriben lévő kúriában tartandó eseményt, de a miértekre azóta sem érkezett válasz. Felkerestük ezért a helyszínt, de ott azt mondták, hogy érdemben semmilyen információval nem tudnak szolgálni, azaz megtiltották nekik, hogy kiszivárogtassák a titkot, és inkább forduljunk az emlegetett pártalan párhoz, csakhogy ők még a telefonjukat sem veszik fel mostanában az újságíróknak. Berki Krisztián üzlettársa és egyben jóbarátja pedig úgy fogalmazott lapunknak, hogy teljes hírzárlatot rendeltek el a történtekről, ezért nem érdemes tovább kutakodni.

De vajon mi történhetett a fellépőkkel? Ugye emlékeznek arra, amikor azt mondta a celebpár, hogy több ezer főt hívnak meg a nagy eseményre, és több mint 30 fellépővel terveznek? Így például Emilióval és Jollyval is.

„Mi sokszor találkozunk Berkiékkel a forgatásokon és volt róla szó, hogy elmegyünk az esküvőjükre, de egy ideje már nem hánytorgatjuk a témát. Nem tudom Emilio mit beszélt meg Krisztiánnal, de az biztos, hogy nem volt semmiféle fellépése az esküvőjükön. Többet nem tudok erről mondani” - tájékoztatta az AcNews-t Tina, az énekes felesége, aki egyébként párja fellépéseit is szervezi.

„Volt régen szó arról, hogy fellépek Pameláék esküvőjén, Lajcsi keresett fel az üggyel kapcsolatban. Akkor azt mondtam, hogy természetesen elvállalom a felkérést, hiszen mindkettőjüket nagyon kedvelem, de aztán többet nem kerestek. Valahogy abbamaradt ez az egész. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett” - mondta Jolly.

Úgy tűnik tehát, hogy nem csak a hatalmas bevételre számító kúria, hanem a fellépők is hoppon maradtak, és még csak azt sem mondta el nekik senki, hogy mi vezethetett a súlyos döntéshez. Egy biztos: a celebpár továbbra is együtt neveli a közös gyermekét, Natit, és legkésőbb ősszel kiderül, mit miért csináltak…

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT