Hoppon maradtak a fellépők! – Jolly és Emilio is meghívást kapott Berkiék esküvőjére

2017.07.03. Huppsz

Hoppon maradtak a fellépők! – Jolly és Emilio is meghívást kapott Berkiék esküvőjére

Bombaként robbant a hír, hogy elmaradt Berki Krisztián és Hódi Pamela több ezer fősre tervezett esküvője. Az AcNews most utánajárt, mi is történhetett valójában…

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Világra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám a szombatra kitűzött esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan, holtodiglan helyett inkább szakítottak, ugyanis nemrég mindketten egyedülállóra változtatták a kapcsolati státuszukat a Facebookon. De vajon mi állhat a háttérben?

Tudjuk, hogy az Édes Életben már sok-sok epizód óta kettőjük esküvőjéről szól a fáma, közben Berki elment az Ázsia Expressz túrára, ahonnan már úgy érkezett vissza, hogy átértékelte magában a dolgokat, és le kell ülnie gyermeke anyjával beszélni. A beszélgetés viszont odáig fajult, hogy lefújták a Biriben lévő kúriában tartandó eseményt, de a miértekre azóta sem érkezett válasz. Felkerestük ezért a helyszínt, de ott azt mondták, hogy érdemben semmilyen információval nem tudnak szolgálni, azaz megtiltották nekik, hogy kiszivárogtassák a titkot, és inkább forduljunk az emlegetett pártalan párhoz, csakhogy ők még a telefonjukat sem veszik fel mostanában az újságíróknak. Berki Krisztián üzlettársa és egyben jóbarátja pedig úgy fogalmazott lapunknak, hogy teljes hírzárlatot rendeltek el a történtekről, ezért nem érdemes tovább kutakodni.

De vajon mi történhetett a fellépőkkel? Ugye emlékeznek arra, amikor azt mondta a celebpár, hogy több ezer főt hívnak meg a nagy eseményre, és több mint 30 fellépővel terveznek? Így például Emilióval és Jollyval is.

„Mi sokszor találkozunk Berkiékkel a forgatásokon és volt róla szó, hogy elmegyünk az esküvőjükre, de egy ideje már nem hánytorgatjuk a témát. Nem tudom Emilio mit beszélt meg Krisztiánnal, de az biztos, hogy nem volt semmiféle fellépése az esküvőjükön. Többet nem tudok erről mondani” - tájékoztatta az AcNews-t Tina, az énekes felesége, aki egyébként párja fellépéseit is szervezi.

„Volt régen szó arról, hogy fellépek Pameláék esküvőjén, Lajcsi keresett fel az üggyel kapcsolatban. Akkor azt mondtam, hogy természetesen elvállalom a felkérést, hiszen mindkettőjüket nagyon kedvelem, de aztán többet nem kerestek. Valahogy abbamaradt ez az egész. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett” - mondta Jolly.

Úgy tűnik tehát, hogy nem csak a hatalmas bevételre számító kúria, hanem a fellépők is hoppon maradtak, és még csak azt sem mondta el nekik senki, hogy mi vezethetett a súlyos döntéshez. Egy biztos: a celebpár továbbra is együtt neveli a közös gyermekét, Natit, és legkésőbb ősszel kiderül, mit miért csináltak…

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT