Horváth Gréta bombanő lett életmódváltása óta – „Még hét kiló van hátra”

Soltész Mónika 2020.04.08. Huppsz

Horváth Gréta bombanő lett életmódváltása óta – „Még hét kiló van hátra”

Horváth Gréta szinte felrobbantotta az internetet fürdőruhás fotójával. Az Ázsia Expressz sztárja januárban döntött az életmódváltás mellett, azóta tíz kilótól szabadult meg, és a változás igen szembetűnő. Az AcNewsnak elárulta, még hét kiló van a célig, és a világjárvány miatt kialakult helyzet sem tántorítja el, otthon edz, és továbbra folytatja azt az utat, amit elkezdett. A sminkoktató már öt hete van önkéntes karanténban, és egyre jobban hiányzik neki a munkája.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Mínusz tíz kilónál tartok, és mivel úgy terveztem, hogy tizenhéttől szabadulok meg, ezért még hét van hátra. Egy párszor már fogyókúráztam, pontosan tudom, hogy előbb-utóbb eljön a stagnálás időszaka is, én jelenleg itt tartok. Két-három hétig nem fog megmozdulni a mérleg, hiába folytatom ugyanúgy az étkezést és a mozgást. Sokan ilyenkor szokták feladni, de nem szabad, főleg mivel a lassú fogyás a tartós súlyvesztés titka. Jól érzem magam, a bőröm is sokkal szebb, bár igaz, a terhességem után megjelenő striáknak a hasamon nem tett jót. Feszesebb lettem, rám jönnek a szűk farmerek, és bátrabban veszek fel fürdőruhát is” – mesélte lapunknak Gréta, aki az elmúlt hónapok alatt teljesen megszokta új étkezési szokását.

„Vannak rosszabb napok, például a menstruáció előtti időszak. De gyorsan át tudok lendülni. Nekem már nem szertartás az étkezés, mindig tudom előre, mit fogok enni. A két evés közötti időt igyekszem hasznosan eltölteni, mert addig sem az ételen forog az agyam. Sajnos most nem tudok járni az edzőterembe, de gondoskodtam az mozgásomról. Amikor kialakult ez a helyzet, vásároltam itthonra egy futópadot, azzal igyekszem pótolni a sportot” – fűzte hozzá a sminkoktató, aki már ötödik hete alig mozdul ki otthonából.

„Egyre nehezebb itthon maradni, mert már az idő is jó, és kikívánkozna az ember. A családtagokat sem láttuk már sok-sok hete. A napokban kezdtem el aggódni, mert öt hete nem tudok dolgozni, a saját vállalkozásomat sem tudom vinni. Meg kellett szüntetnem a tanfolyamaimat, ráadásul, amit terveztem női táboromat, egy későbbi időpontban tudom csak megvalósítani. Teljesen felborult az életünk. A munkám a szenvedélyem is, hiányzik, csakúgy, mint a hozzám járó lányok. Az anyagiakról már nem is beszélve, hiszen az ember előbb-utóbb feléli a tartalékait. Mi úgy tudjuk átvészelni ezeket a hónapokat, hogy lemondtunk a nyaralásról. A folyamatos bizonytalanság félemlít meg, mert nem tudjuk, mikor lesz vége, hogyan spóroljon, hogyan ossza be a maradék pénzét az ember” – mondta Gréta, akinek kisfia nagyon élvezi az otthonlétet.

„Ő semmit nem érez ebből. Tudja, hogy miről van szó, beszélünk is róla, de így, hogy van kertünk, olvasunk, játsszunk, egyelőre bírja. Sőt élvezi, hogy együtt vagyunk, és most sokkal több idő jut rá, mint korábban.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT