Igazi sztárkavalkád volt az Oroszlánkirály magyar premierén

Dózsa Gabriella 2019.07.17. Huppsz

Igazi sztárkavalkád volt az Oroszlánkirály magyar premierén

Hatalmas várakozás előzte meg a The Lion King fotórealisztikus animációs változatát. Ki ne emlékezne Simbára, vagy a Hakuna matatára, A kis oroszlánkölyök megható történetét 25 évvel ezelőtt mutatta be a Walt Disney, azóta generációk nőttek fel rajta. Így nem is csoda, hogy az új változat magyar bemutatóján -amit a Fórum Hungary szervezett- egymást érték a sztárok.

 

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Simba újból lázba hozta a közönséget, Az oroszlánkirály fotórealisztikus új filmjét itthon, az amerikai premier előtt három nappal mutatták be. Az animációs mozira persze nem csak a gyermekes sztárok voltak kiváncsiak. Kortól, és szakmától függetlenül egymás után jelentek meg a vetítés előtt színészek, zenészek, énekesek, lemezlovasok.

Oláh Gergő családjával érkezett, két nagyobb gyermeke alig várta, hogy kinyissák a moziterem ajtaját.

„Nagy családi kedvenc az eredeti mesefilm, nagyon várták a gyerkőcök, de mi is a premiert” – mondta az AcNewsnak az énekes. „Meg sem tudnám mondani, hogy eddig is már hányszor néztem meg én is Nolenékkel otthon, persze a bemutató előtt megint elővettük. Nem lehet megunni, és nem titkolom, hogy amikor Simba édesapja meghal, mai napig megkönnyezem.”

A Jóban Rosszban sztárja, Kiss Ernő feleségével, Darinkával és lányukkal, Zoéval, valamint barátokkal szívesen pózolt a film díszlete előtt.

Pirner Alma és családja is kíváncsi volt a premierre.

Lofti Begi kislánya elbűvölő volt az oroszlános sapkájában. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)