Így beszél most Curtis viselkedéséről Majka – „Jobban megviselt, mint anya halála!”

Dózsa Gabriella 2019.07.21. Huppsz

Így beszél most Curtis viselkedéséről Majka – „Jobban megviselt, mint anya halála!”

Mély és őszinte interjút adott az ózdi rapper Várkonyi Andreának. A Best magazinban megjelent beszélgetésben Majka beszélt a szerelemről, a barátságról, és Curtisszel való kapcsolatáról.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nemrégen indult a Tények volt műsorvezetőjének, Várkonyi Andreának interjúsorozata a heti magazinban. A pszichológus végzettségű televíziós előtt „meztelenre vetkőznek” a sztárok, eheti vendége Majka volt. Az ózdi rapper teljesen megnyílt Andreának. Számára a barátság szent kötelék, ami nélkül fiatalon elveszett volna.

„Mindig nagy társaságom volt, de csak két-három emberhez tartoztam igazán, a közeli barátaimhoz” – jelentette ki az énekes. „Ők azok, akik nagyon sok mindenben mellettem vannak. Szerintem igaz, hogy bajban ismerszik meg az ember, mert amikor az volt, ők tényleg mindig ott voltak nekem!”

Majka hozzátette, hogy számára a barátsághoz, mint a szerelemhez kell egyfajta kémia, anélkül nem működik. Ha valaki érzelmileg intelligens és jóindulatú, közel férkőzhet a szívéhez, különösképp, ha az illető egyenes, érzékeny, karakteres, akkor közel tud kerülni hozzá. Így volt ez Tillával, és Hajós Andrással, és eleinte Curtisszel is. Mint ismert, tavaly a Curtisszel való szakításával volt tele a sajtó.

„Öt évig küszködtem ezzel. Sok ember azt gondolja, árulás a részemről, de ennek nagyon hosszú előzménye volt. Jobban megviselt, mint amikor anya meghalt” – vallotta be Majka. „Sajnos az utolsó öt év alatt a mély barátságunk munkakapcsolattá silányult. Kilenc évig mindennap együtt voltunk. Bejártuk a világot, mindent tudtunk a másikról, még a legféltettebb titkainkat is megosztottuk egymással. És aztán ez a kapcsolat hétről hétre dugába dőlt a semmibe nézéssel, az átveréssel. Szóval azok az emberek, akik azt mondják, hogy elárultam őt... Pff. Szerintem ő sokkal régebben elárult engem, mint barátot.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)