Így búcsúztatják Benkő Dánielt

Pataki József 2019.12.17. Huppsz

Így búcsúztatják Benkő Dánielt

Bazsarózsa elárulta az AcNews-nak, milyen lesz egykori kedvese temetése.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Mint ahogy tegnap mi is beszámoltunk róla, vasárnap este elhunyt Benkő Dániel. A halála körülményeiről a lánya számolt be.

„Szívinfarktust kapott, és már nem tudtak rajta segíteni. Hatalmas csapás ez nekünk, a szeretteinek, és a fájdalmat szeretnénk csak magunk megélni” – mondta Benkő Dániel lánya, Dalma a Borsnak.

Kedvese tegnap lapunknak elárulta, hogy mennyire megdöbbentette a hír, hiszen még annyi mindent terveztek közösen. A fiatal táncos lány, most azt is megosztotta velünk, hogyan fogják búcsúztatni szerelmét.

„Teljesen zártkörű lesz a temetés. Csak a legszűkebb családi kör és hozzátartozók lesznek ott. Nem szeretnénk médiafelhajtást, kérem ezt tartsák tiszteletben. Egy ember haláláról van szó! Ez már nem vicc. Egyúton pedig kérem a média képviselőit, hogy többet ne keressenek, ez egy intim dolog – fakadt ki az AcNewsnak Bazsarózsa.

A táncos tegnap megtörten beszélt nekünk arról, hogy sosem fog múlni szerelme Benkő Dániel iránt.

„Bár jó ideje nem mutatkoztunk együtt a médiában, a szerelmünk mindvégig kitartott. Nagyon sok időt töltöttünk együtt. Ő volt a mindenem és sosem fog múlni az iránta érzett szerelmem.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT