Így jött össze Rubint Réka és Schobert Norbi

Pataki József 2019.07.12. Huppsz

Így jött össze Rubint Réka és Schobert Norbi

A fitneszlady elárulta, hogyan ismerkedett meg annak idején a férjével, Schobert Norbival.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

19 éve már, hogy egy párt alkot a két fitnesz nagyágyú. Rubint Réka most elárulta, hogy annak idején a Balatonnál ismerkedett össze gyermekei édesapjával.

„Tizenkilenc évvel ezelőtt Norbit helyettesítettem Siófokon, és nem csak akkor jártam életemben először a Balatonon, de akkor álltam először nagy színpadon, és tartottam órát több száz embernek mikrofonnal a kezemben”– kezdte a Blikknek Réka.

„Az órám végére befutott Norbi is, az éppen aktuális barátnőjével, mert kíváncsi volt, ki he­lyettesíti. Előtte két évvel becastingoltak Norbiék a kickboxkazettájukra, ám a próbákra nem jártam el, de szerencsére Norbi nem emlékezett erre, és látva az energiát, amivel a színpadon jelen voltam, az órám után azt mondta, erről beszélnünk kell. Ez volt má­jusban, pár hónappal később elvállaltam vele egy háromnapos roadshow-t, aztán október elején egy hónapnyi udvarlás után úgy döntöttem, megpróbálom vele a közös életet. Hamarosan hozzáköltöztem, majd egy hónap után megkérte a kezemet és a többit már mindenki ismeri" - mesélte a sztáranyuka.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT