Így keres most pénzt VV Soma

Pataki József 2020.02.10. Huppsz

Így keres most pénzt VV Soma

Napi 3 órát játszik számítógépes játékokkal VV Soma, aki most összekötötte a kellemest a hasznossal, így pénzt is tud keresni a hobbijával.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Egy ideje népszerű a fiatalok körében a Twich nevű platform, mely nagyjából arról szól, hogy egy bizonyos ember, élőben közvetíti, ahogy számítógépes játékokkal játszik, a nézők, pedig adományokat küldhetnek neki cserébe. Persze páran csavarnak egyet a dolgon, és például úgy alakítják az adott játékot, hogy azt a nézők szavazzák meg, bizonyos összegért cserébe. Most úgy tűnik, VV Soma is felült a vonatra. A ValóVilág egykori nyertese, már korábban is szeretett időt tölteni játékokkal, a kellemeset pedig össze is kötötte nemrég a hasznossal.

„Napi 9-10 órát dolgozom, utána jól esik lazítani egy kicsit. Nemrég elkezdtem egy online lövöldözős játékot, és egyre jobb lettem benne. Egy barátom javasolta, hogy miért nem közvetítem élőben a meccseimet. Így döntöttem el, hogy esténként felmegyek munka után a Twichre, és láthatják a követőim, hogyan játszom, persze közben beszélgetek velük mindenféléről, és együtt izguljuk végig a perceket. Átlagosan 100 nézőm szokott lenni, de volt már olyan is, hogy 946-an követik a közvetítésemet. Ugyan nem a pénzért csinálom, de napi 2-3 ezer forintom ebből is be szokott jönni. nagyon élvezem. A Youtube-ozást persze nem hagytam abba, de az inkább időszakos szokott lenni” – árulta el Soma az AcNewsnak.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT