Így kérte meg szerelme kezét Veréb Tamás

Dózsa Gabriella 2019.09.09. Huppsz

Így kérte meg szerelme kezét Veréb Tamás

Négy éve alkot egy párt a népszerű színész és Klajkó Szandra. Veréb Tamás az Instagram-oldalán gyönyörű fotóval jelentette be tegnap, hogy mostantól jegyesek. Az AcNewsnak a boldog vőlegény árult el részleteket a nagy pillanatról.

 

hbs(400x300)

Saját kertjükben, spontán történt Veréb Tamáséknál a lánykérés. Az énekes - színész és Klajkó Szandra korábban már beszéltek arról, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, de az eljegyzéshez most jött el a megfelelő pillanat.

„Az igazi eljegyzés privát történt, a saját kertünkben, arról nem készült fotó, szerettük volna ha, az csak rólunk szól – árulta el lapunknak Veréb Tamás. – Fél éve beszéltünk Szandrával arról, hogy komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, együtt szeretnénk leélni az életünket. Mivel ő azt szerette volna, hogy az eljegyzés spontán történjen, így is lett. Otthon, a saját kertünkben megkértem, hogy nyissa ki az a kaput, hogy be tudjak állni a kocsival. Mire visszafordult, már ott térdeltem előtte. Bár számítottam az igenre, és a színpadon már többször kértem meg a partnerem kezét, azért mégis készültem, izgultam. Nagyon jó érzés vőlegénynek lenni, boldogok vagyunk. Amit megosztottam képeket a közösségi oldalamon, profi fotós csinálta, szerettük volna, ha készülnek szép fotók az alkalomról.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veréb Tamás (@tamas_vereb) által megosztott bejegyzés,

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)