Így lepték meg Pápai Jocit a stúdióban – Andika, az Insta sztárja levette a lábáról az énekest

Dózsa Gabriella 2019.09.11. Huppsz

Így lepték meg Pápai Jocit a stúdióban – Andika, az Insta sztárja levette a lábáról az énekest

Fotók: TV2

Már nagyon várja Andika, hogy lássa magát a Sztárban sztár leszek! adásában. Az egyszerű háziasszonynak több mint 21 ezer követője van Instagram-oldalán, amit a magány ellen hozott létre. A TV2 tehetségkutatójába azért jelentkezett, mert imádja Pápai Jocit, akit a válogatáson csirkepörkölttel lepett meg.

 

hbs(400x300)

Felrobbant a stúdió, amikor a Sztárban sztár leszek! válogatójának színpadán megjelent Andika, kezében egy tányér csirkepörkölttel. A magát egyszerű háziasszonynak nevező 52 éves hölgynek hatalmas követőtábora van, posztjaihoz rengeteg pozitív hozzászólást kap. Imádja a zenét, otthon is állandóan énekel.

„Nálam állandóan szól a zene, attól jobb lesz mindenkinek a kedve” – mesélte az AcNewsnak Andika. „Pápai Jocinak a dalait egyszerűen imádom, olyanok a szövegei, mint egy vers. Elsősorban zért jelentkeztem a műsorba, hogy vele találkozhassak. Aranyos volt velem, megölelt, örült a csirkepörköltnek, remélem ízlett is neki a főztöm, mert abban benne volt a szívem-lelkem. De nem csak ő, hanem mindenki kedves volt velem, a Tillán át az operatőrökig, ezt az élményt már senki nem veszi el tőlem.”

Andika sokáig magányos volt, a fia lepte meg számítógéppel és internettel magányűzés céljából. Azóta 21 ezer követője van, sokat beszélgetnek a posztjai alatt.

„Ők már nem is követők, hanem család! Ez az én Szeretet Karikám! Sosem gondoltam volna, hogy én, az egyszerű, dundi háziasszony ennyi embert vonz majd be. Ők tartják bennem a lelket, segítenek, és sokan azt írják, hogy én is sokat segítek nekik. Szóval mindenki Instára fel, és szóljon a zene, meg menjen a tánc! Mindezt lehet egyedül is csinálni!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)